AC efter prisoverrækkelse: Jeg er meget taknemmelig

AC efter prisoverrækkelse: Jeg er meget taknemmelig

956
0
DEL

19-årige Andreas Christensen modtog i går prisen som Årets Talent ved Dansk Fodbold Award. Han kalder det en stor ære og er meget taknemmelig for prisen.

Tilbage i december modtog AC kåringen som Årets Talent af Spillerforeningen. I går fik han så talentprisen ved det store danske awardshow.

Af andre nominerede i kategorien fandtes Yussuf Poulsen, Riza Durmisi og Pione Sisto, som alle var med AC og Danmark til U21-EM sidste sommer.

– Det er en stor ære at vinde prisen, og jeg er meget stolt over at modtage den. Det er noget af det største, jeg har oplevet, siger Christensen til bold.dk.

Læs også: Årets fodboldspiller i Danmark er…

Tidligere har spillere som Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Simon Kjær, Kasper Schmeichel og Daniel Agger vundet prisen.

– Det er nogle meget store navne, der har vundet prisen tidligere. Det er spillere, der har opnået meget i deres karriere, så det er fedt at efterfølge dem. Jeg er meget taknemmelig for prisen, siger Christensen.

Andreas Christensen tørner til dagligt ud for Borussia Münchengladbach i den tyske Bundesliga. Han er lige nu samlet med A-landsholdet, der torsdag møder Island i en testkamp.

INGEN KOMMENTARER