Barca-stjerne håber på tilkomst af Pogba

Barca-stjerne håber på tilkomst af Pogba

1314
0
DEL

FC Barcelonas Neymar håber på, at Paul Pogba vælger at skifte sin italienske tilværelse med en i Catalonien. Ifølge brasilianeren ville den talentfulde franskmand passe godt ind hos Luis Enriques mandskab. 

Paul Pogba var sidste sommer hovedpersonen i et af transfervinduets største sagaer. Den 23-årige franskmand blev i flere ombæringer sat i kraftig forbindelse med FC Barcelona, men valgte som bekendt at blive hos Juventus for endnu en sæson.

Selvom den langlemmede midtbanemand valgte at blive i Torino-klubben, har rygterne, der sender ham til Camp Nou, ikke lagt sig.

Læs også: Zlatan vil sagsøge for dopingpåstande 

Nu har Neymar således været ude at erklære sin kærlighed til Pogba, der ifølge Barca-stjernen ville være et godt match for catalanerne.

– Paul Pogba – han er en spiller, som ville passe godt ind her i Barcelona, fortalte den brasilianske stjerne til La Ligas officielle hjemmeside, hvor han i samme ombæring afslørede, at han gerne ville have fingrene i Juventus-profilens trøje.

– Jeg vil gerne have Pogbas trøje. Han er ung, jeg kan godt lide hans spillestil, hvordan han opfører sig. Jeg ville elske at bytte trøje med ham, lyder kærlighederklæringen til Pogba fra Neymar.

Den tidligere Santos-profil har efterhånden en større trøjesamling liggende derhjemme, men den trøje, han sætter mest pris på, kommer fra en af hans landsmænd.

– Jeg har mange trøje, der betyder meget for mig. Min først som professionel fodboldspiller og min første i Barcelona. Jeg har mange fra mit hold og trøjer, der har tilhørt mine idoler Robinho, Ronaldinho og Ronaldo.

– Robinho var mit barndomsidol. Jeg elskede den måde, han spillede på i Santos.

Læs også: Velkommen til Tysklands fodboldhovedstad

INGEN KOMMENTARER