Bayern-stjerne på vej til Premier League?

Bayern-stjerne på vej til Premier League?

1261
0
DEL

Kilder fra Sky Sports mener at vide, at Liverpool er meget interesserede i Mario Götze, og at den unge tysker kan være på vej til Anfield.

23-årige Götze har siden sommeren 2013 haft sine græsgange i det sydtyske, hos Bayern München, hvortil han kom fra rivalerne Dortmund. Dengang stod Jürgen Klopp i spidsen for Dormund, og den nuværende Liverpool-manager meldes nu interesseret i, at starte endnu et samarbejde med den unge offensivspiller.

Rygterne kommer oven på en sæson uden den store spilletid, hvor det kun er blevet til 12 kampe. Dels på grund af skader, men også fordi Bayerns træner, Pep Guardiola, har set bort fra ham til tider.

Læs også: Schmeichel fortsat en tvivl til Skotland-kamp

Det er dog svært at spå om, hvad Götzes Bayern-fremtid kommer til at bringe, når italienske Carlo Ancelotti kommer til at stå i spidsen for den tyske gigant.

Götze fik sin Dortmund-debut som 18-årig, med Klopp som træner, og Liverpool-manageren skulle efter sigende stadig være stor tilhænger af den unge Bayern-spiller, og håber nu på at kunne bringe ham til Anfield. Götze går til sommer ind i det sidste år af hans kontrakt, og kan formentlig af den grund fås til en fordelagtig pris.

Læs også: Ekspert: Derfor er Jan Bech-stop en fordel for Brøndby IF

Landsholdsaktuelle Götze har indtil videre scoret 34 mål i 105 kampe for Bayern.

 

INGEN KOMMENTARER