City-profil erkender: Guardiola-snakken har kostet vores fokus

City-profil erkender: Guardiola-snakken har kostet vores fokus

1298
0
DEL

Pablo Zabaleta indrømmer, at hypen omkring Pep Guardiolas snarlige indtog i Manchester City har kostet truppens fokus.

1. februar annoncerede Pep Guardiola, at han stopper som cheftræner i Bayern München efter indeværende sæson, og at han helt som forventet bliver Manchester Citys nye manager.

Siden da har snakken omkring den catalanske succestræner overskygget alt andet i Manchester City, og det har haft en afsmittende effekt på resultatsiden hos de forsvarende vicemestre.

Nu erkender højrebacken Pablo Zabaleta, at det har været svært at holde fokus på det, der har været vigtigt; nemlig spillet inden for kridtstregerne.

– Vi er nødt til at håndtere situationen, siger Zabaleta ifølge goal.com, inden han fortsætter:

– Men det er ikke let for nogen, fordi der er en masse spekulationer omkring nye spillere, der skal hentes ind, og nogle spillere, der skal ud.

Læs også: Ancelotti: Denne position skal Cristiano Ronaldo ikke spille

– Derfor er vi nødt til at fokusere noget mere, forklarer den argentinske højreback.

For første gang i klubbens historie er Manchester City helt fremme i en kvartfinale i mægtige Champions League, og det er et skridt i den rigtige retning, mener Zabaleta, der samtidig erkender, at vejen op til Leicester City og Tottenham Hotspur kan være lang og sej.

– Vi har nået kvartfinalerne i Champions League for første gang. Vi ved, hvor svær den turnering er, så det er endnu et skridt i den rigtige retning for klubben.

Læs også: Barcelona-træner frygter ikke El Clasico-karantæne til Suarez

– Men i ligaen bliver Leicester ved med at vinde deres kampe. Afstanden er stor i øjeblikket, men der er store kampe i vente i denne periode, og vi skal forsøge at vinde dem alle, siger Zabaleta.

– Det skal vi gøre, og så må vi se, om Leicester og Spurs taber nogle point, men i øjeblikket kan vi ikke engang tænke på at vinde ligaen.

For Manchester City handler det lige nu kun om at tænke en kamp frem.

– Den situation, vi står i, betyder, at vi kun kan tænke på næste kamp, siger Zabaleta til slut.

I Champions Leauge-kvartfinalen møder Manchester City Paris Saint-Germain, og i Premier League har man 15 point op til førerhundene fra Leicester – dog med to kampe i baghånden.

Læs også: Avis: Juventus klar til at snuppe Liverpool-angriber

INGEN KOMMENTARER