Colin Todd: Keller er den skyldige

Colin Todd: Keller er den skyldige

1774
0
DEL

Randers-træneren Colin Todd undrer sig over ledelsens håndtering af sagen mellem Borring og Keller, der førte til en fritstilling af Jonas Borring for få uger siden, og mener at Keller burde være blevet suspenderet.

I England havde piben haft en anden lyd. Sådan lyder det fra Colin Todd, der har mistet respekten for Christian Keller efter hans affære med holdkammeratens fraseparerede kone.

Det fremgår af et interview med BT:

– Jeg er skuffet. Min respekt for spilleren er ikke den samme, som inden det skete. Hvilket man ellers må forvente.

– Men folk må forstå, at kulturen kan være anderledes herovre i Danmark, men man må stadigvæk forholde sig til, hvad jeg føler, siger Colin Todd til BT.

Læs også: Keller får comeback: Starter på reserveholdet

Todd er ikke i tvivl om, hvem der er den skyldige i sagen:

– Selv om der er kommet en løsning på Borring, så er Keller stadig i klubben, og han var den skyldige person.

– Jeg har helt bestemt min stolthed, værdighed og troværdighed intakt i omklædningsrummet. Hvad, der har fundet sted, har ikke været rigtigt. Hverken rigtigt for mig eller fodboldklubben, og jeg har været nødt til at tage nogle beslutninger, siger Colin Todd til BT.

Keller har som følge af sagen fået frataget anførerbindet og har desuden siddet på tribunen under Randers’ kampe, mens sagen har stået på.

I interviewet stiller avisens journalist den engelske træner spørgsmålet: “Tror du, at en sag som denne nogensinde kunne finde sted i England?”

– Hvis det skete, ville den skyldige spiller blive suspenderet i to uger. Ledelsen ville have støttet op om træneren. Ingen tvivl om det, lyder Colin Todds svar til BT.

Christian Keller er 35 år og har været i Randers siden 2011.

 

INGEN KOMMENTARER