Elkjær rap i replikken: Derfor er jeg større end Zlatan – hvem...

Elkjær rap i replikken: Derfor er jeg større end Zlatan – hvem er Messi?

2248
0
DEL

Preben Elkjær mener, at han er større end selveste Zlatan Ibrahimovic af én særlig årsag, og derudover fortæller den danske landsholdslegende, at han ikke kender personen Lionel Messi. Et par stikpiller bliver også sendt Nicklas Bendtners vej. 

I anledning af den svenske udgivelse af bogen ‘Danish Dynamite’ har den svenske avis Expressen interviewet Preben Elkjær om det danske landsholds legendariske 80’er-udgave, og den tidligere målsluger giver masser af sig selv og lidt til avisoverskrifterne.

Således erklærer Elkjær sig selv som værende større end Zlatan Ibrahimovic.

– Det er så skønt. Har Zlatan sin egen klub her? Ikke? Der ser du, jeg er større end Zlatan, joker Elkjæri interviewet med Expressen med reference til den svenske klub Preben BoIS, som er opkaldt efter danskeren.

Læs også: Medie: Brøndby til stede i Portugal sammen med europæiske topklubber

Elkjær konstaterer det dog med et glimt i øjet, for den tidligere angriber har faktisk enorm respekt for den svenske superstjerne.

– Zlatan Ibrahimovic er en af de få spillere, der giver noget af sig selv, i hvert fald i bogen ’Jeg er Zlatan’. Man får en idé om, hvordan Zlatan er som person, men 99,9 procent af dagens fodboldspillere er kedelige, siger Preben Elkjær.

I 2007 gav Zlatan Ibrahimovic udtryk for, at han ikke havde den fjerneste anelse om, hvem Preben Elkjær var, efter at den danske fodboldekspert havde kritiseret svenskeren for åben skærm.

Lige præcis den udtalelse bringer han også ind i sit interview med Expressen.

– Jeg tror ikke, at han ved, hvem jeg er. Men det synes jeg mest er ærgerligt, for man bør kunne sin fodboldhistorie. Det er godt at lære tidligere spillere at kende. Jeg elskede for eksempel Ralf Edström, Roland Sandberg og Ronnie Hellström, og jeg heppede på Sverige ved VM i Vesttyskland i 1974, siger Elkjær.

Det er dog ikke kun Zlatan Ibrahimovic, der står i skudlinjen. Også Lionel Messi og danske Nicklas Bendtner får et par ord med på vejen, og det er ikke just de pæne af slagsen.

– Jeg ved ikke, hvem Lionel Messi er. Jeg ved, at han er en vældig god fodboldspiller, men jeg ved ikke, hvem han er. Hvad tænker han? Hvad kan han lide? Hvad kan han ikke lide? Ingen ved det. Hvem er fyren? Fodbold har brug for spillere, som man kan identificere sig med, fastslår Elkjær, som også taler ganske kortfattet om problembarnet Nicklas Bendtner:

Læs også: Klubdirektør afslører: Brøndby interesseret i at hente Arsenal-legenden Tony Adams

– Pff, Lord Bendtner. Han kunne være blevet en god spiller, men han tager det ikke alvorligt.

Husk at ‘like’ Sambabolds Facebook-side her

INGEN KOMMENTARER