Engelsk landsholdskeeper: EM er nok ikke en mulighed

Engelsk landsholdskeeper: EM er nok ikke en mulighed

900
0
DEL

Jack Butland kan se frem til en skadespause på omtrent tre måneder efter, at han brækkede sin ankel i en venskabskamp mod Tyskland i sidste uge. Stoke-keeperen har erkendt, at EM-slutrunden til sommer derfor ikke er inden for rækkevidde. 

Det så ikke godt ud, da Jack Butland i lørdagens landskampsbrag mellem Tyskland og England blev båret fra banen kort før halvleg. De efterfølgende undersøgelser har således vist, at den store englænder er ude i tre måneder med en brækket ankel.

Dermed bliver det ikke en sommer, der kommer til at stå i EM-slutrundens tegn for Stoke-målmanden, hvilket han også erkendte til The Potters’ hjemmeside.

– For at være ærlig tror jeg ikke, at det (EM-slutrunden, red.) er en mulighed for mig, idet jeg ikke vil være i stand til at spille fra nu af og frem til slutningen af sæsonen, fortalte den 23-årige målmand, der dog forsikrer, at han vender stærkere tilbage.

– Jeg skal opereres på tirsdag, og så handler det kun om hårdt arbejde, så jeg kan vende stærkere og bedre tilbage, sagde Butland, som heller ikke skjul på sin skuffelse over den knuste EM-drøm.

– Det er svært, eftersom at jeg har knoklet på frem mod EM-slutrunden til sommer, men jeg kommer altså ikke til at tage del i den oplevelse.

Butlands skade indtraf kort før Toni Kroos bragte tyskerne i front med 1-0. Et mål en skadesfri Jack Butland med stor sandsynlighed ville have afværget.

Dette blev også noteret af Roy Hodgson, der i samme ombæring gav den unge keeper en reprimande.

– Jack skal til en anden gang vide, at når han er skadet, så skal han lægge sig ned. Skaden skal tilses, lyder det fra den engelske landstræner, der ellers kan tillade sig at være mere end tilfreds med sit mandskabs præstation mod tyskerne. Kampen endte nemlig 3-2 i englændernes favør efter at have været bagud med 2-0.

INGEN KOMMENTARER