FCK bekræfter: Brøndby ville droppe udebaneafsnit

FCK bekræfter: Brøndby ville droppe udebaneafsnit

2745
0
DEL

FC København bekræfter nu, at Brøndby IF har forsøgt at sløjfe udebaneafsnit i de to opgør mellem FCK og Brøndby.

BIF har forsøgt at fjerne udebaneafsnittene til de kommende derby-opgør. Historien som tipsbladet.dk tidligere i dag kunne afsløre er nu bekræftet af FCK’s kommunikationschef.

Brøndbys kommunikationschef forklarede tidligere i dag, at klubben ikke ville kommentere sagen, og at man blot ser frem til at få de 1400 FCK-tilhængere på besøg til onsdagens pokalopgør.

Nu har tipsbladet.dk i midlertidigt fået fat i kommunikationschefen i FC København, Jes Mortensen, der bekræfter, at Brøndby IF har henvendt sig:

– Jeg vil gerne bekræfte, at vi har modtaget en henvendelse fra Brøndby-direktør Jesper Jørgensen, om vi ville frasige os udebaneafsnittet på onsdag. Det har vi afvist, for vi vil gerne have vores fans med til Brøndby på onsdag. Ligesom de også er velkomne her på søndag, siger Jes Mortensen til tipsbladet.dk.

Søndagens opgør mellem de to storklubber bliver uden Brøndby-fans, da klubben har valgt at sende de 1400 billetter tilbage til FCK grundet fan-restriktioner.

Brøndby skrev tidligere i dag på sin hjemmeside i forbindelse med kampen onsdag, hvor FCK altså tager sine fans med:

– Vi håber, at denne måde at afvikle et Derby på er noget, alle vil sætte pris, for den stemning, der vil være på Brøndby Stadion, når de to holds fans duellerer om at yde størst opbakning, er en forudsætning for et rigtig Derby. Der findes simpelthen ikke bedre rammer for en fodboldspiller her i Danmark end Brøndby Stadion til et Derby, skrev klubben.

Læs også: Brøndby ville undgå derby-ballade: Forsøgte at sløjfe udebaneafsnit i begge kampe

INGEN KOMMENTARER