Football Leaks: Neymar vil tjene 340 millioner på Barcelona-aftale

Football Leaks: Neymar vil tjene 340 millioner på Barcelona-aftale

1224
0
DEL

Barcelona-spuerstjernen Neymar kommer til at tjene mindst 46 millioner euro (cirka 340 millioner kroner) på den fem-årige kontrakt, han har skrevet under på med FC Barcelona, det skriver Football Leaks.

En bonus-klausul i kontrakten forpligter endda den 24-årige til at lære catalansk. En kompliceret samling af kontrakter er således blevet underskrevet siden den blev hentet i Santos.

En kopi af den pågældende kontrakt viser sågar, at Barcelona er forpligtede til at sørge for, at Neymar kommer til at tjene føromtalte 46 millioner euro, som dermed skulle være et absolut minimum.

Barcelona vandt sidste år både Champions League, La Liga og Copa del Rey, hvilket ydermere sikrede Neymar 1,7 millioner euro (cirka 13 millioner kroner) i lønningsposen. En lidt mere inspirerende bonus er, at Neymar står til at tjene over tre millioner kroner, hvis han formår at vinde Ballon d’Or i Barcelona.

Det catalanske storhold har været i stride forhandlinger med Neymars far. Barcelona har nu papir på Neymar indtil 2021, men inden kontraktforlængelsen blev underskrevet, spøgte hold som Paris Saint-Germain i baggrunden. Rygterne talte om en transfersum på over en milliard i vinter-transfervinduet.

 

 

INGEN KOMMENTARER