Hodgson erkender: Tyskland er 10 år foran os

Hodgson erkender: Tyskland er 10 år foran os

1478
0
DEL

Roy Hodgson erkender, at tyskerne er 10 år foran. Den engelske landstræner er dog optimistisk, for, som han siger, er de engelske spillere tættest på et nyt eventyr. 

Det engelske landshold har ikke vundet en slutrunde siden 1966, og gennem de seneste mange år har det været én stor skuffelse for det engelske folk at følge med i landsholdsfodbolden.

Den nuværende landstræner Roy Hodgson erkender da også blankt, at England er langt efter tyskerne, som de møder i aften i en venskabskamp i Berlin.

– Set ift. erfaring må vi bare accepterer, at vi med den type af spillere, vi bruger, og hvis vi sammenligner antallet af landskampe på vores hold med antallet af landskampe på Tysklands hold, så er vi langt, langt bagefter, erkender Roy Hodgson på pressemødet inden kampen.

– Men det er måske, fordi vi er der, hvor Tyskland var efter 2006. De havde gode, unge spillere, som de troede på og ville udvikle, og det er lige dér, jeg tror, vi fandt os selv for få år siden, forklarer den engelske landstræner videre.

Roy Hodgson mener, at englænderne er tættere på ny eventyrskrivning end tyskerne, ganske enkelt fordi de har svært ved at overgå sig selv efter at have vundet Verdensmesterskabet i Brasilien for snart to år siden.

– Så vi er langt tættere på at starte et eventyr end Tyskland, ikke mindst fordi de lige har afsluttet et eventyr. Man kan ikke opnå meget mere end at vinde Verdensmesterskabet.

Kampen mellem Tyskland og England vises 20:45 på TV3 Sport 1 i aften.

INGEN KOMMENTARER