L’Equipe: Neymar til PSG kan blive en realitet

L’Equipe: Neymar til PSG kan blive en realitet

1979
0
DEL

Neymar har gentagne gange været forbundet med et skifte til PSG, men oven på et interview med den brasilianske stjernes agent, mener den franske avis L’Equipe nu, at skiftet kan blive til mere end blot rygter.

Avisen mener nemlig at vide, at den franske hovedstadsklub skulle være parate til at imødekomme Neymars frikøbsklausul på 193 millioner euro, svarende til knap 1,5 milliarder kroner. Det ville gøre den nuværende Barça-spiller til den dyreste nogensinde.

Med Financial Fair Play-reglen, som sætter restriktioner for, hvor mange penge fodboldklubberne kan bruge, ville man måske tro, at handlen ikke ville kunne gennemføres. Ifølge L’Equipe, er dette dog intet problem for den franske storklub, da trøje- og merchandisesalg ville indbringe enorme summer ved et eventuelt køb.

Den brasilianske Barça-stjernes agent, Wagner Ribeiro, udelukker i et interview ikke muligheden for et Neymar-skifte til den franske hovedstad. Ribeiro udtaler, at Neymar er fan af byen Paris, og at han ville elske at bo der.

Læs også: Albrechtsen efter nederlag: Man skal være klar til at dø for Brøndby IF

– Derfor ville vi kunne forhandle om et skifte, hvis PSG viste interesse. Kontrakten kan også blive revet over, hvis frikøbsklausulen bliver aktiveret, udtaler Ribeiro og fortsætter.

– 193 millioner euro… Jeg tror ikke, at det ville være noget problem for PSG.

Neymar er efter sigende dog allerede under forhandlinger med Barça om en ny kontrakt, og derfor kan disse udtalelser blot være for at lægge lidt pres på catalanerne.

Læs også: Ståle: Danske klubber skal til enhver tid overveje Bendtner

Den tidligere Santos-spiller har i denne sæson scoret 27 mål, og leveret 23 assists i 39 optrædener, på tværs af alle turneringer.

 

 

INGEN KOMMENTARER