Phiri: Vi har Brøndby-fansene med os i ånden mod FCK

Phiri: Vi har Brøndby-fansene med os i ånden mod FCK

1859
0
DEL

Brøndbys Lebogang Phiri mener, at holdet har fansene med i ånden, når de løber på grønsværen i Telia Parken mod ærkerivalerne fra F.C. København. 

Søndagens derby bliver uden det vanlige modspil fangrupperingerne imellem, eftersom at Brøndby-fansene som bekendt har valgt at boykotte kampen efter restriktioner sat op af F.C. Københavns ledelse.

Midtbaneprofilen Lebogang Phiri føler, at holdet er godt forberedt til kampen og har masser energi at give af.

– Det kommer til at være en god test for os at spille mod et af de stærkeste hold i ligaen. Det er en derby-kamp, som altid er fyldt med intensitet og spænding. Vi er godt forberedte og har haft en god træningsuge. Truppen er mentalt parate og fyldt med energi, som skal kanaliseres til banen på søndag, siger Phiri til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Brøndby vil ikke svare på rygter om ledelsesboykot: Forstår konspirationsteorierne

Selvom tilhængerne ikke fysisk vil være tilstede i Telia Parken på søndag, så føler Lebogang Phiri, at fansene er med i en åndelig udgave, og derfor skylder spillerne at gå ud og slås for point.

– Det er en skam fansene ikke kommer til at være på stadion på søndag, men vi skylder dem at gå ud og levere en fight. Selvom de ikke er til stede, kommer vi til at have dem med i ånden, og vi vil gå ud og præstere, det bedste vi kan, siger Phiri og tilføjer:

– Vi vil kæmpe med alt for at hente et godt resultat med hjem.

Lebogang Phiri scorede sejrsmålet mod OB i sidste weekend.

Læs også: Brøndby-komet vil videre: Føler mig klar til næste niveau

INGEN KOMMENTARER