Ranieri og Kane marts måneds profiler i PL

Ranieri og Kane marts måneds profiler i PL

1448
0
DEL

Leicester-manager Claudio Ranieri er blevet kåret til månedens træner i Premier League. Titlen som månedens spiller går til Harry Kane. Det meddeler Premier League på sin hjemmeside.

Ranieri som står i spidsen for Leicester, der som bekendt har overrasket alt og alle i denne sæson, ved at føre ligaen. Marts måned førte således til en enkelt uafgjort, og hele tre sejre til Ranieris Leicester-mandskab.

Han vinder titlen foran Slaven Bilic (West Ham), Francesco Guidolin (Swansea) og Eddie Howe (AFC Bournemouth), som også alle har imponeret med deres respektive hold i marts måned.

Det er fjerde gang, at italieneren vinder titlen. Det gør ham til den italiener der har vundet titlen flest gange, dog delt med tidligere Chelsea-manager, Carlo Ancelotti. Ranieris to første månedens træner-titler var tilbage i 2003-04, hvor han stod i spidsen for Chelsea.

Læs også: Vincent Kompany på vej mod snarligt comeback

Med 5 mål i 4 kampe, gik titlen som månedens spiller, meget fortjent, til Spurs-angriber Harry Kane. De andre nominerede til titlen var Graziano Pellé (Southampton), Ashley Williams (Swansea), Dimitri Payet (West Ham), Riyad Mahrez og Wes Morgan (Leicester).

Læs også: Agent: Suárez har psykiske problemer

Det er tredje gang i den unge angribers karriere, at han har æren af, at være månedens spiller i ligaen. De to andre gange var i både januar og februar 2015. Kane er med sine 5 mål i marts nu også Premier Leagues topscorer, og bliver en vigtig brik for holdet fra White Hart Lane i titelkampen.

INGEN KOMMENTARER