– Raul er den bedste, jeg nogensinde har spillet med

– Raul er den bedste, jeg nogensinde har spillet med

1051
0
DEL

Wolfburgs Julian Draxler har udpeget den bedste spiller, han har spillet sammen med, og valget faldt på Real Madrid-legenden, Raul. De to offensivspillere har således en fælles fortid i Schalke 04. 

Da Raul ankom til Schalke 04 i 2010 efter en gloværdig karriere hos Real Madrid, var han på vej ind i karrierens efterår.

Anderledes stod det til for den unge Julian Draxler, der etablerede sig som fast mand på Schalke-mandskabet, i Rauls første sæson i Gelsenkirchen.

Det blev således til yderligere en sæson mere hos Schalke for den spanske målræv, men efter blot to sæsoner i det tyske, hvor det blev til 40 mål i 98 kampe, opnåede han kultstatus i klubben. Angriberen var således en vigtig del af det mandskab, der vandt den tyske pokaltitel, samt fik klubben frem til semifinalen i Champions League.

Draxler, der i dag huserer i Wolfburgs offensive departement, har da heller ikke andet end ros tilovers for Real Madrid-legenden.

– Det var en ære for mig at spille ved siden af Raul. Han er den bedste fodboldspiller, jeg nogensinde har spillet sammen med, fortalte den unge tysker til Marca og fortsætter:

– Han er en ven, og han har givet mig mange gode råd. Ikke kun hvad angår fodbold, men også omkring livet. Han er 38 år, og han har oplevet mange ting, så jeg lærte fra ham hver dag.

Draxler og resten af Wolfsburg-mandskabet møder i aften Rauls tidligere arbejdsgiver, Real Madrid, i kvartfinalen i Champions League. En turnering Raul har vundet hele tre gange i løbet af sin imponerende karriere.

INGEN KOMMENTARER