Riza Durmisi om uvant position: Den vil jeg meget gerne spille fremover

Riza Durmisi om uvant position: Den vil jeg meget gerne spille fremover

2303
0
DEL

Brøndbys Riza Durmisi er godt tilfreds med sin nye position på det danske landshold. Han har dog aldrig prøvet at spille wingback før, men følte sig godt tilpas under kampen mod Island.

Durmisi fik 90 minutter på den ene wingback i gårsdagens kamp mod Island, der blev vundet med 2-1. Han påtager sig normalt rollen som venstre back i Superligaen, men synes det var en god udfordring at spille wingback:

– Jeg har ikke prøvet at spille den før, men jeg er jo offensiv, og det faldt mig helt naturligt ind. Det er en lækker position, og den vil jeg meget gerne spille fremover, sagde Durmisi efter kampen til bold.dk.

Læs også: Hareide efter landsholdssejr: Jeg er meget imponeret

– Der er stor forskel på denne plads i forhold til, hvad jeg er vant til. Jeg kan komme endnu mere med frem, hvor jeg har mine kvaliteter, der er mere plads derude, og jeg synes egentlig, den passer mig helt perfekt.

Durmisi var i det hele taget tilfreds med landsholdets præstation i træningskampen:

– Vi spillede rigtig godt. Vi kom især rigtig stærkt ud til anden halvleg og scorede to hurtige mål. Det er altid tilfredsstillende med en sejr, og det så meget lovende ud.

– Der var nogle ting, vi skulle vænne os til. Vi skal lære systemet at kende, men det så godt ud. En sejr betyder, at vi kan bygge videre på selvtilliden. Jeg må prøve at gøre det bedst muligt, men det er andre, der bestemmer, om jeg skal spille. Jeg tror på, at pladsen er min fremover.

Hans konkurrent til pladsen er Jonas Knudsen, der tørner ud for Ipswich Town.

 

INGEN KOMMENTARER