Salgado: Der har været noget galt i Real Madrid de seneste fire...

Salgado: Der har været noget galt i Real Madrid de seneste fire år

1239
0
DEL

Den tidligere spanske stjernespiller, Michel Salgado lægger ikke fingre imellem, når han kritiserer Real Madrid i et interview med Goal.

Salgado mener, at holdet spiller på en forkert måde og kræver et godt resultat i El Clasico, samtidig med, at der skal ske ændringer på den lange bane i forhold til taktik og transfers.

En sejr over Barcelona i lørdagens El Clasico, vil hjælpe lidt på de skuffede Real Madrid-fans’ kritik, og gøre holdet helt klar til Champions League-kvartfinalerne, men det vil ikke løse holdets længerevarende problemer, ifølge Salgado:

– Hvis vi slår dem, vil det være godt for mentaliteten og kollektivet i klubben. Det ville bringe tro på egne evner frem mod Champions League-kampene. Sommetider kan en enkelt kamp ændre en hel sæson.

Læs også: Spilforslag: FC Barcelona – Real Madrid

Salgado mener, at selve spillestilen har været problemet i de seneste år:

– Real Madrid har spillerne, men problemet ligger mere i måden vi spiller på – og som vi har spillet i de seneste fire år. Kontraangreb og et defensivt mindset gør, at vi mister kontrollen over kampene i perioder.

– Vi skal finde balancen i vores styrker og bruge kontra når det kan lade sig gøre, men vi har spillerne til at dræbe en kamp på fem minutter.

Læs også: Argentinsk bomber afslører: Real Madrid og Atletico Madrid ville have mig

– For mig er det vigtigste at vi finder midtbanespillere, der accepterer at arbejde hårdt, og at alle på holdet vil være med til at forsvare. Jeg mener vi kan forbedre os i vores possession-spil og tålmodighed.

Salgado har tiltro til at Zidane kan føre holdet mod bedre tider:

– Jeg håber, han kan opbygge et hold med en positiv indstilling og lave gode signings i det kommende transfervindue.

– Hvis vi kan købe spillere, der vil være her de næste fem år vil vi kunne bygge holdet op om en stamme og have en bedre optakt til hver sæson, slutter Salgado.

Real Madrid møder FC Barcelona på Camp Nou i morgen klokken 20:30.

INGEN KOMMENTARER