Sambabold.dk indgår samarbejde med FC Barcelona Centralen DK

Sambabold.dk indgår samarbejde med FC Barcelona Centralen DK

1199
0
DEL

Sambabold.dk får en ny samarbejdspartner i FC Barcelona Centralen DK. Samarbejdet vil udforme sig i et redaktionelt øjemed. 

Vi kan her på Sambabold.dk med glæde i stemmen præsentere en ny samarbejdspartner. Der er tale om FC Barcelona Centralen DK, som varetager og administrerer fcbarcelonacentralen.dk.

Samarbejdet bliver redaktionelt og vil i al sin enkelthed gå ud på, at Sambabold.dk leverer originalt content i form af blogs, analyser, portrætter, podcasts mm. omhandlende fodboldklubben FC Barcelona. Disse værker vil så også blive bragt på fcbarcelonacentralen.dk.

– Vi ser utroligt meget frem til samarbejdet. FC Barcelona Centralen DK er en side, der engagerer en masse dedikerede Barca-fans i Danmark, og det er et fodboldpublikum, som vi mægtig gerne vil ud til, siger Daniel Nordentoft, medejer og chefredaktør på Sambabold.dk, og fortsætter:

– De mange danske Barca-fans, der dagligt bruger FC Barcelona Centralen DK til at holde sig opdateret på, hvad der foregår i og omkring klubben, kan se frem til at få en masse dybdeborende fodboldjournalistik, som man ikke finder ret mange andre steder i den danske mediedækning.

I forbindelse med samarbejdet vil FC Barcelona Centralen DK også få lavet et newsfeed på deres hjemmeside med seneste nyheder fra Sambabold.dk.

– Vi ser newsfeedet som en oplagt mulighed for at skabe mere fokus omkring Sambabold.dk, og så er det jo samtidig en god mulighed for læserne på FC Barcelona Centralen DK, at de kan få den øvrige nyhedsstrøm fra fodboldverdenen uden at skulle gå ind på en anden side. Så jeg ser det som en win-win for begge parter, forklarer Daniel Nordentoft.

På FC Barcelona Centralen DK er man også begejstret over udsigten til samarbejdet med Sambabold.dk

– Vi er begejstret over dette spændende samarbejde med Sambabold.dk, og vi glæder os meget til at dele deres gennemførte arbejde til vores brugere. Vi har et konstant voksende publikum, som vi ønsker at give de bedste betingelser for at følge klubben tæt. I den forbindelse er Sambabold.dk et vigtigt led i jagten på dette mål, siger medejer og chefredaktør på FC Barcelona Centralen DK, Kasper Skov, inden han fortsætter:

– Sambabold.dk’s dybdeborende journalistisk i form af analyser, blogs mm. giver os muligheden for at give vores daglige læsere et dybere indblik i klubben. Derudover giver samarbejdet også den fordel at vores læsere nemt og hurtigt kan tjekke de øvrige nyheder fra fodboldverdenen, da Sambabold.dk vil få et newsfeed på vores hjemmeside, forklarer Kasper Skov til slut.

Samarbejdet træder i kraft per dags dato.

Husk at ‘like’ FC Barcelona Centralen DK’s Facebook-side her.

INGEN KOMMENTARER