Sisto ser frem mod U-21-landsholdskampe

Sisto ser frem mod U-21-landsholdskampe

1113
0
DEL

FC Midtjyllands Pione Sisto håber på spilletid, når han igen er med U21-landsholdet. Danmark møder Luxembourg og Armenien i to EM-kvalifikationskampe.

Sisto deltog i EM i 2015 med U21-landsholdet og står derfor noteret for tre U-landskampe. Nu glæder han sig til at tage endnu en tørn med de unge spillere:

– Det bliver to fede kampe, som jeg forhåbentlig kan få lov til at være en del af. Det ser jeg frem til. Jeg kender mange af spillerne her, og det er jo nærmest kun træneren der er skiftet ud, siden jeg var med ved EM, siger Sisto til bold.dk.

Sisto lægger vægt på at fokusere på egne præstationer, fremfor at se på, hvordan modstanderne har klaret sig hidtil:

– I DBU kan man godt lide at koncentrere sig om sig selv. Vi ved, hvordan vi skal gribe kampene an, og det er vigtigt at vi ikke lader os påvirke af, hvordan de andre hold kommer til at spille, siger Sisto.

Læs også: Pione Sisto: Jeg håber på at få chancen under Hareide

– Det er nok to hold, der stiller sig lidt ned. Den udfordring kommer vi til at stå over for, og det kan godt blive rigtig svært. Vi kan håbe, at vi kan bryde lidt af den organisation, modstanderne kommer med.

21-årige Sisto fik dansk statsborgerskab i 2014 og har også spillet to A-landskampe. U21-landsholdet møder Luxembourg i aften kl. 17:30 og Armenien den 29. marts klokken 16.

INGEN KOMMENTARER