Spurs vil forlænge med succesmanageren Pochettino: Så mange penge kan han tjene

Spurs vil forlænge med succesmanageren Pochettino: Så mange penge kan han tjene

1154
0
DEL

Tottenham Hotspurs ledelse ønsker at forlænge kontrakten med Mauricio Pochettino, og argentineren kan se frem til en gedigen lønforhøjelse. Det skriver den engelske avis Daily Mail

Havde det ikke været for Claudio Ranieri, Kasper Schmeichel, Jamie Vardy, N’Golo Kanté, Riyad Mahrez og de andre utrolige Leicester-folk, var Tottenham Hotspur kaldt sæsonens sensation.

Efter rodede sæsoner med en manglende rød tråd i, hvad både angår spillerhandler og spillestil, har The Lilywhites fra Nordlondon fundet formlen til sportslig succes under Mauricio Pochettino, som også leverede et fremragende stykke arbejde i sin tid i Southampton.

I skrivende stund er Tottenham eneste reelle udfordrer til Leicester City om det eftertragtede Premier League-guld, om end de fik et knæk i titelkampen efter 1-1 på Anfield i sidste weekend.

Læs også: Kendte tv-værter i skudlinjen til derby: Det er helt urimeligt

Klubbens ledelse – med Daniel Levy i spidsen – ønsker nu at kvittere for det flotte arbejde, Mauricio Pochettino har udrettet sammen med sine unge spillere.

Det sker gennem en kontraktforlængelse på fem år, og så kan den argentinske succesmanager hæve en årsløn på 50 millioner kroner. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Ranieri om Kanté: Han må have batterier i sine shorts

Foruden de 50 millioner kroner om året kan Pochettino tjene ekstra stort på at præstere, som han har gjort. Avisen erfarer nemlig, at den nye aftale vil være præstationsbaseret, og at han derved vil kunne score store bonusser ved at levere resultater over det forventlige.

Forhandlingerne blev efter sigende allerede indledt under den seneste landskampspause, efter at Tottenhams ledelse blev gjort opmærksom på, at større klubber havde Pochettino i deres overvejelser.

Med den nuværende kontrakt tjener 44-årige Pochettino i underkanten af 30 millioner kroner om året.

Mauricio Pochettino overtog roret fra Tim Sherwood i sommeren 2014.

INGEN KOMMENTARER