Ståle: Danske klubber skal til enhver tid overveje Bendtner

Ståle: Danske klubber skal til enhver tid overveje Bendtner

1298
0
DEL

Nicklas Bendtner bør overvejes i samtlige danske klubber, mener F.C. Københavns manager Ståle Solbakken. Den tidligere Arsenal-angriber skal dog selv være forberedt på flere ting, hvis et skifte til Danmark skal realiseres. 

Nicklas Bendtner blev fritaget for al træning i Wolfsburg i sidste uge, og det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før danskeren også juridisk løsrives fra den Folkevogns-finansierede fodboldklub.

Spørger man F.C. Københavns manager Ståle Solbakken, bør samtlige danske klubber til enhver tid overveje en spiller som Nicklas Bendtner, om end han også selv skal være motiveret og indstillet på forandringer.

– Han er en spiller, som til enhver tid skal overvejes af alle klubber i Danmark, hvis han siger, han har lyst til at spille her. Men der er mange ting, der skal passe, siger Solbakken til BT.

Læs også: Albrechtsen efter nederlag: Man skal være klar til at dø for Brøndby IF

– Han skal jo være megamotiveret, og han skal sprinte lige så meget, som mine angribere i dag gør det. Han skal også være mentalt forberedt på mange ting. Ikke mindst økonomisk forberedt.

28-årige Bendtner har ikke spillet Bundesliga-fodbold i to måneder.

Læs også: Bendtner fritages fra al træning i Wolfsburg

INGEN KOMMENTARER