Superliga: Status på den bedste danske fodboldrække

Superliga: Status på den bedste danske fodboldrække

3624
0
DEL

 

Superligaens grundspil anno 2017/2018 blev skudt i gang d. 14. juli 2017, hvor AGF og AC Horsens havde fornøjelsen af at spille årets første superligakamp.

Superligaen har indtil videre budt på både overraskelser og skuffelser, men mest interessant er det, at stillingen er så tæt. Det er nu blevet tid til at gøre status på en foreløbig spændende sæson med masser af flotte mål og imponerende detaljer.

De helt store overraskelser

FC Nordsjælland og Hobro hører til blandt de hold, som i den grad har overrasket fodboldglade danskere. FC Nordsjælland har lagt sig i spidsen med hele 19 point, mens Hobro meget overraskende har kæmpet sig vej til andenpladsen med 17 point. Tabellen lyver som bekendt aldrig, så der bør ikke herske tvivl om, hvilke hold der gør det bedst i øjeblikket.

FC Nordsjællands strategi med at satse på unge spillere fra eget akademi har vist sig at være yderst gunstig. De unge spillere har god grund til at glæde sig over en fantastisk start på sæsonen efter at have vundet 6 ud af 8 kampe og kun tabt én kamp mod FC Midtjylland på udebane.

De helt store skuffelser

FC København og AaB er blot to ud af flere hold, som har fået en skidt start på sæsonen.

Der er som altid store forventninger til FC København, som har vundet Superligaen utallige gange og desuden har vist flotte takter i både Champions League og Europa League.

FC København må efter 8. spillerunde acceptere, at de ligger på en skuffende 6. plads med blot 12 point. De forsvarende mestre lider tydeligvist under, at de har solgt mange af deres helt store profiler. Andreas Cornelius, Jores Okore, Mathias Zanka Jørgensen og Bashkim Kadrii er nogle af de kompetente spillere, der er blevet sagt farvel til forud for denne sæson. På trods af den skuffende start har de forsvarende mestre kun 7 point op til FC Nordsjælland på 1. pladsen, så intet er afgjort endnu.

AaB har for at sige det mildt også haft en hård start på sæsonen, da det kun er lykkedes den nordjyske klub at vinde én kamp. AaB har blot 8 point efter 8 kampe og hører derfor til blandt de hold, som roder rundt nede i bunden af tabellen. Det aalborgensiske hold vandt mandag aften 2-1 over Silkeborg, så måske er de endelig kommet på rette spor igen.

Den kommende spillerunde

Der går ikke mange dage, før 9. spillerunde bliver skudt i gang.

Superligaens 9. spillerunde byder på følgende kampe:

  • Silkeborg – OB
  • Randers FC – Lyngby
  • SønderjyskE – AC Horsens
  • FC Midtjylland – Hobro
  • FC Helsingør – FC København
  • Brøndby IF – AaB
  • FC Nordsjælland – AGF

Som sædvanlig bliver samtlige kampe fra den bedste danske fodboldrække vist i fjernsynet, så du kan forvente at gå en fantastisk fodboldweekend i møde.

Vil du øge spændingen yderligere, kan du oddse på nogle af de kampe, som du forventer at se i løbet af weekenden. Du kan takket være live odds placere dine væddemål undervejs, hvis du vel at mærke har et godt bud på, hvilken spiller der scorer det næste mål, eller hvilket hold der løber med sejren.

INGEN KOMMENTARER