Ter Stegen antyder Barca-exit med kryptisk udmelding: Har mine personlige mål

Ter Stegen antyder Barca-exit med kryptisk udmelding: Har mine personlige mål

784
0
DEL

Marc-André ter Stegen antyder, at han kan være på vej videre. Den unge målmand siger, at han har personlige mål at opnå. 

Det tyske målmandstalent Marc-André ter Stegen er en eftertragtet spiller rundt om i Europa, og eftersom at han kun opnår spilletid for FC Barcelona i Copa del Rey og Champions League, kan en handel være under opsejling.

Nu kaster tyskeren selv benzin på bålet ved at meddele, at han ikke ved, hvad cheftræner Luis Enrique tænker om situationen, men at han selvfølgelig har personlige mål at opnå.

– Jeg ved ikke, hvad træneren (Luis Enrique, red.) tænker. Det må du spørge ham om. Jeg kan bare sige, at jeg vil give mit allerbedste, sagde Marc-André ter Stegen efter Tysklands 4-1-sejr over Italien.

– Det er dét, jeg altid gør. Jeg vil give mit bedste for holdet og selvfølgelig for mig selv.

– Jeg håber, at vi går videre til næste runde i Champions League og vinder vores næste kamp i ligaen – det er mine mål for holdet.

– Men jeg har selvfølgelig også personlige mål. Træneren træffer sine valg, og jeg tror, at han har hans grunde til at træffe dem. Men vi må vente og se, hvordan det ser ud i fremtiden.

FC Barcelona hentede Marc-André ter Stegen i Mönchengladbach i sommeren 2014.

INGEN KOMMENTARER