Wenger: Ingen tvivl om, at jeg er Arsenal-manager næste sæson

Wenger: Ingen tvivl om, at jeg er Arsenal-manager næste sæson

1524
0
DEL

Arsenals franske manager, Arséne Wenger, er slet ikke i tvivl om, at han stadig står i spidsen for The Gunners i næste sæson. Det udtaler han til beIN Sports.

Nogle har ønsket Wengers afsked i lang tid, men oven på to sæsoner i træk med trofæer, var den såkaldte ‘Wenger Out Brigade’ ellers faldet lidt til ro. I år er Wengers modstanderskare dog for alvor blusset op.

Denne sæson er nemlig af mange blevet beskrevet som Arsenals bedste chance for at vinde mesterskabet nogensinde, men det ser også i år ud til at glippe. Arsenal ligger på en tredjeplads i Premier League, 11 points efter Leicester og 6 points efter ærkerivalerne fra Tottenham, med 8 kampe tilbage.

Både i Champions League og FA Cuppen måtte Arsenal også se sig slået ud, mod henholdsvis FC Barcelona og Watford.

Da han i et interview med beIN Sports blev spurgt om han er Arsenal-manager næste sæson svarede han klart.

Læs også: Liverpool-emne dræber rygte: Ønsker at blive i PSG resten af karrieren

– Jeg er ikke i tvivl, fordi jeg er dedikeret. Når jeg gør noget, gør jeg det 100%. Jeg er altid fast besluttet på at gøre mit bedste, lige så længe jeg er i klubben.

– Jeg bekymrer mig ikke så meget om resten, om hvad folk siger. Resten er domme og meninger, og de er forbundet med overbevisninger fra det sidste resultat, den sidste skuffelse eller den sidste glæde.

Læs også: Brøndby-ejer trækker sig som formand

– I mit job fokuserer man på det vigtige, og det er at præstere. Min fremtid er min fremtid. Jeg hersker det ikke mere end dig.

Den 66-årige franskmand har stået i spidsen for London-klubben i knap 20 år, og hans kontrakt udløber efter næste sæson.

 

INGEN KOMMENTARER