Karakterbog: Arsenal – Tottenham

Karakterbog: Arsenal – Tottenham

1625
0
DEL

Sambabold.dk giver karakterer til spillere og trænere, efter Arsenal tog imod Tottenham. 

På Sambabold.dk vil vi give karakterer til spillere og trænere på udvalgte kampe. Vi giver karakterer efter følgende skala:

UB: Uden for bedømmelse.
1-2: Den håbløse præstation, hvor der stort set ikke blev sat en fod rigtig.
3-4: En præstation under middel. Tingene lykkedes ikke helt for spilleren.
5-6: En præstation på det jævne uden nævneværdige fejl. Modsat har spilleren så heller ikke leveret noget ekstraordinært.
7-8: En god præstation med afgørende aktioner og minimale fejl.
9-10: Præstationen i absolut verdensklasse. Næsten alt lykkedes for spilleren, og han havde flere kampafgørende aktioner.

Læs også: Arsenal og Tottenham delte i London-derby

Arsenal:

Arsène Wenger – 6: Formåede ikke at sætte holdet op til kampen – CL-nederlaget på 5-1 i midtugen sad tydeligvis stadig i hovederne på spillerne, hvilket Wenger skulle have forhindret. Udmærkede indskiftninger – blandt andet satser han på Gibbs som kantspiller, hvilket resulterer i en scoring fra den unge englænder. Animerede desuden sine tropper til at gå efter sejren til sidst.

#33 Petr Cech – 8: Chanceløs ved 0-1-målet. Så skidt ud efter 55, hvor Kane jagter bolden og Cech og Mertesacker ikke får kommunikeret ordentligt, hvilket skaber en farlig situation. Har derudover nogle gode redninger og sikre indgreb kampen igennem.

#2 Mathieu Debuchy – 6: Solid præstation i 1. halvleg rent defensivt, men var slet ikke med i noget offensivt. Blev kørt lidt rundt af de løbestærke Tottenhamspillere i 2. halvleg og udskiftet grundet skade efter 76 minutter.

#4 Per Mertesacker – 4: Har medansvar for 0-1-målet, hvor han ikke får kommunikeret ordentligt med Koscielny. Lå flere gange for langt fra Kane og så i flere situationer usikker ud.

#6 Laurent Koscielny  – 4: Ser rigtig skidt ud ved 0-1-målet. Følger slet ikke med Kane. Spiller ellers en udmærket 1. halvleg og har et hovedstødsforsøg efter frispark i 2. halvleg. Havde kampen igennem svært ved at holde styr på Kane.

#18 Nacho Monreal – 7: Solid defensiv indsats kampen igennem. Var slet ikke med i noget offensivt i 1. halvleg, men kom mere med frem mod slutningen.

#34 Francis Coquelin – 8: Havde en række gode bolderobringer som altid. En af de få Gunners-spillere, der kan være sin 1. halvleg bekendt. Fortsatte de fine takter i 2. halvleg og gjorde sit arbejde på den defensive midtbane.

#19 Santi Cazorla – 2: En del boldtab man ikke er vant til at se fra spanieren, der blev hårdt presset af Tottenhams midtbanespillere i 1. halvleg. Formåede aldrig at sætte spillet og blev udskiftet i halvlegen.

#28 Joel Campbell – 6: Energisk med mange fine aktioner. Indlæg og afleveringer savnede dog kvalitet – bedste offensive spiller for Arsenal i 1. halvleg, men det siger ikke så meget. Starter 2. halvleg med et fint skudforsøg og var stadig energifyldt med fart i sine driblinger. Walker fik dog bedre og bedre styr på ham som kampen skred frem. Udskiftet efter 72 minutter.

#11 Mesut Özil – 7Lidt anonym første halvleg. Kunne have fået assist på frispark da Giroud header på overliggeren. Havde i det hele taget en række gode indlæg på dødbolde og lavede assisten til Gibbs’ 1-1-scoring. Kom meget bedre med i kampen som den skred frem – især den sidste halve time.

#17 Alexis Sanchez – 2: Skuffende kamp af chileneren. Havde ikke haft en eneste farlig aktion, da der var spillet en time. Dårlige førsteberøringer og afleveringer prægede hans spil og Wenger havde nok skiftet ham ud, hvis Oxlade-Chamberlain havde været klar.

#12 Olivier Giroud – 7: Havde generelt svært ved at få plads mellem Tottenhams Alderwierld og Vertonghen og der var ikke meget, der lykkedes for ham i 1. halvleg. Kom bedre med i 2. halvleg og havde flere kvalificerede forsøg – heriblandt et hovedstød på overliggeren efter 53 minutter.

Indskiftninger:

#20 Mathieu Flamini – 7: Ind i stedet for Santi Cazorla i halvlegen. Blev sat ned på højre back, da Debuchy gik ud og leverede en udmærket indsats.

#3 Kieran Gibbs – 8: Skiftet ind i stedet for Campbell efter 72 minutter og scorer i det 76. minut fra en uvant position som kantspiller. Han var desuden tæt på at blive dobbelt målscore kort tid efter.

#8 Mikel Arteta – 7: Ind i stedet for Debuchy efter 77 minutter. Udmærket indsats. Forsøgte sig endda med nogle offensive dybdeløb.

Tottenham:

Mauricio Pochettino – 8: Virkede godt forberedt med en taktik spillerne kunne følge. Guidede sit hold fint undervejs og skiftede fornuftigt ud efterhånden som spillerne blev trætte.

#1 Hugo Lloris – 8: Blev ikke udfordret i 1. halvleg. Redder flot Campbells forsøg i starten af 2. halvleg og havde i det hele taget flere gode redninger og indgreb – primært efter dødbolde. Kunne med lidt held have afværget Gibbs’ scoring.

#2 Kyle Walker – 8Udmærket kamp defensivt, hvor han formåede at lukke godt ned for Sanchez. Var også med i flere offensive aktioner.

#4 Toby Alderweireld – 8Bundsolid indsats. Godt samarbejde med Vertonghen, der stod godt overfor Giroud.

#5 Jan Vertonghen – 8: Solid indsats. Indgik i et godt samarbejde med Alderweireld.

#3 Danny Rose – 8: Flot oplæg til 1-0 målet. Lidt problemer med at holde styr på livlige Campbell, men ikke noget der for alvor blev farligt. God til at komme med frem og leverede i det hele taget en rigtig flot præstation.

#15 Eric Dier – 7Udmærket præstation. Som de andre Tottenham-midtbanespillere leverede han en viljefuld indsats, og fik presset Arsenals midtbane til mange fejl.

#20 Bamidele Alli – 7: En kraftfuld præstation af Alli. Spillede en fin kamp med god energi. Udskiftet efter 80 minutter.

#11 Erik Lamela – 8: Stor arbejdsindsats af Lamela, der fik sig et gult kort undervejs for en grov tackling på Coquelin. Desuden god boldbehandling. Udskiftet efter 74 minutter.

#19 Moussa Dembele – 7God til at holde i bolden og havde flere fine offensive aktioner i 2. halvleg. Var konstant over Arsenal-drengene i genpresset.

#23 Christian Eriksen – 7God boldbehandling kampen igennem. Enkelte flotte aktioner i 2. halvleg og nærgående skudforsøg efter 51 minutter. Leverede gode indlæg på dødbolde og arbejdede faktisk også fint defensivt efter Arsenals udligning.

#10 Harry Kane – 9Flot mål til 1-0. God til at finde rummene bag forsvaret. Energisk indsats med flere skudforsøg i 1. halvleg. Jagtede alt og var tæt på at snyde Cech og Mertesacker efter 55 minutter i en situation, hvor han næsten får stjålet bolden fra Cech. Mange kvalificerede forsøg i løbet af 2. halvleg, men blev lukket mere ned efter 1-1.

Indskiftninger:

#7 Heung Min Son – 6Ind efter 74 for Lamela. Nåede ikke at sætte sit præg på kampen, men arbejdede fint defensivt.

#8 Ryan Mason – UB: Kom ind efter 80 minutter i stedet for Alli.

#25 Joshua Onomah – UB: Kom ind efter 90 minutter i stedet for Christian Eriksen.

INGEN KOMMENTARER