Dortmund-træner: At have 80.000 fans i ryggen er den bedste følelse

Dortmund-træner: At have 80.000 fans i ryggen er den bedste følelse

1279
0
DEL

Borussia Dortmunds cheftræner Thomas Tuchel beskriver følelsen af at have 80.000 passionerede fans i ryggen som den bedste, man kan have. 

Lørdag eftermiddag tager Borussia Dortmund hjemme imod ligaens bundprop fra Hannover, og selvom de sort-gule er store forhåndsfavoritter, advarer cheftræner Thomas Tuchel mod at tage for let på det.

– Forberedelsen til en bestemt modstander har meget lidt at gøre med deres nuværende placering i tabellen. Vi skal være meget, meget forsigtige, siger Tuchel til Dortmunds hjemmeside.

Læs også: Leicester-fan laver 9 kr. om til 10.000 på klubbens succes

Ifølge Thomas Tuchel har klubbens loyale fans en kæmpe aktie i holdets succes, og han kalder deres støtte for det bedste, man kan opleve.

– Vi har spillet med en masse selvtillid og godt med støtte. At have 80.000 fans bag dig er den bedste oplevelse, man kan få, fortsætter Dortmund-træneren.

Læs også: Van Gaal: De ville have fortalt mig om Mourinho-samtaler

– Jeg ville beskrive den første ligakamp som eksemplet på det. Vi vandt 4-0 over Gladbac og fik virkelig fansene på vores side for den stime, vi senere skulle sammensætte.

Vinder Dortmund over Hannover lørdag, sikrer de sig deres niende hjemmesejr ud af 10 spillede kampe på Signal Iduna Park, hvilket ville være ny klubrekord. Det er dog ikke noget, der optager eller presser truppen synderlig meget. Det handler i bund og grund om at fastholde fokus, mener Dortmund-træneren.

Læs også: Brøndby-legende forlænger med Fremad Amager: Varsler nye tiltag i klubben

– Jeg er glad for, at vi fortsætter den gode form uden at bekymre os om, hvorvidt vi skaffer den rekord eller ej, forklarer Tuchel til slut.

Dortmunds kamp mod Hannover 96 fløjtes i gang lørdag klokken 15:30 og kan ses på Eurosport.

INGEN KOMMENTARER