Mata beklager sit røde kort: Vil lære af det

Mata beklager sit røde kort: Vil lære af det

797
0
DEL

Juan Mata synes, at det røde kort var hårdt dømt mod ham, men han vil af episoden. Han er mest af alt ked af at have ladt sine holdkammerater i stikken og have svigtet fansene. 

Manchester United tabte 1-0 til West Bromwich på udebane efter en god periode med sejre og momentvis godt spil for De Røde Djævle.

United måtte spille i undertal i mere end en time som følge af to gule kort, Juan Mata trak inden for tre minutter. En noget uvant situation for den bette spanier, som ikke just er kendt for sit hårde fodboldspil.

Derfor ærgrer det også United-profilen gevaldigt, at han måtte gå tidligt i bad og lade sit hold i stikken.

– Efter næsten 500 kampe som professionel fodboldspiller blev jeg denne søndag udvist for første gang i min karriere. Som I kan forestille jer, er det ikke let for mig at skrive disse linjer, indleder Mata i sin populære blog.

Læs også: West Ham-profil: Jeg græd, da min mor forbød mig at komme til Tottenham

– Sandheden er, at det er en ny og fremmed situation for mig. Det er ikke let at kapere, men vi lærer af alting, fortsætter den letbenede spanier i sit skriv.

– Jeg ved godt, at man i fodbold ser den slags hver eneste uge, men det, der virkelig sårer mig, er at se, at mine holdkammerater skulle kæmpe med 10 mand i lang tid, forklarer Mata videre.

– Jeg har følelsen af, at begge beslutninger (gule kort, red.) var hårde. I mange tilfælde ser vi meget mere alvorlige frispark, der ikke straffes på samme måde. Men på samme tid kunne jeg have undgået dem, så jeg tager ansvaret.

Læs også: Holst revser linjedommeren efter rødt kort: Han skulle have taget pulsen på kampen

– Det efterlader mig også med en dårlig smag i munden over for de fans, som har rejst til stadion, og for dem, som så kampen derhjemme. Men jeg må videre som altid, og allerede nu har jeg fokus rettet mod næste kamp, som er derbyet mod Liverpool i Europa League.

– I denne sportsgren er der ingen tid til at juble eller græde, og efter onsdagens sejr over Watford er jeg nu ødt til at komme gennem en mere bitter erfaring. Sådan er det. Det vigtige er at komme videre og altid lære af hver eneste situation. Det vil jeg også gøre, slutter Mata.

Læs også: Liverpool-helten Benteke erkender: Ikke den største kontakt

Juan Mata kom til Manchester United fra Chelsea i januar 2014.

INGEN KOMMENTARER