AaB-profil stopper til sommer, og tager over som assistent

AaB-profil stopper til sommer, og tager over som assistent

1178
0
DEL

Thomas Augustinussen indstiller karrieren ved sæsonens udgang, og bliver i stedet en del af trænerteamet i AaB. 

Thomas Augustinussen fortæller torsdag, at han stopper som fodboldspiller i AaB, men vil forblive i klubben som assistenttræner for Lars Søndergaard.

– Fra den kommende sæson venter der mig en ny rolle, og jeg er sindssygt glad for at AaB giver mig denne mulighed for at blive en del af et trænerteam, der ikke fås bedre i Danmark. Planen er, at jeg hurtigst muligt skal i gang med min træneruddannelse, og så skal jeg ellers bare suge til mig hos især Lars Søndergaard, Jacob Friis og Poul Erik Andreasen, men jeg kan også lære en masse af den øvrige del af staben, siger den tidligere AaB-anfører til klubbens hjemmeside.

Læs også: Bayern-anfører: Comeback bringer os tættere sammen

– Mit fokus bliver i første omgang de unge spillere i truppen, hvor jeg kan bidrage til, at de både forbedrer sig, men også har det godt, for har man det godt, så præsterer man også bedre, siger Augustinussen  til AaB’s hjemmeside.

AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, glæder sig over, at man kan holde på Augustinussen efter han stopper fodboldkarrieren. Også selvom det er i en anden rolle, end den stilling i AaB’s salgsafdeling, som Augustinussen først var tiltænkt.

– Siden Allan Kuhns afgang til Malmö F.F. har Jacob Friis som forventet taget flot over som assistenttræner, og Jacob Friis fortsætter fremdeles i denne rolle.

læs også: Dommer står fast på trods af kontroversiel kendelse i pokalkamp

– Til gengæld har vi så haft et tomrum som andenassistenttræner efter Jacob Friis, og efter nøje overvejelser er vi nået frem til, at ”Augo” er et perfekt valg til denne rolle; han repræsenterer om nogen vores kultur og værdier, han er respekteret af trænerstaben og af spillerne og er sulten efter at lære, og ”Augo” ved selv fra egen krop, hvad der kræves for at være på toppen, ligesom hans sociale kompetencer og hans fornemmelse for at mærke stemningen i truppen altid har været en styrke for ham, siger Allan Gaarde til AaB’s hjemmeside.

Thomas Augustinussen stopper karrieren til sommer, og har indtil videre spillet 418 kampe for Nordjyderne.

INGEN KOMMENTARER