AC Milan-direktør beklager sig over kampprogram

AC Milan-direktør beklager sig over kampprogram

899
0
DEL

Sportsdirektør i AC Milan, Adriano Galliani, beklager sig over klubbens svære startprogram i Serie A og peger på det som en af faktorene til den skuffende start på sæsonen. 

Lørdag aften var mastodonten AC Milan på besøg i Torino, men fik kun et enkelt point med hjem derfra, efter at de ellers havde været foran.

10 point efter otte runder er det blot blevet til for Milano-klubben, og det gør ondt på selvforståelsen.

Sportsdirektør Adriano Galliani peger dog på det svære kampprogram som en årsag til den skuffende sæsonstart.

– Vi havde en vanskelig start, hvilket blev gjort endnu mere kompliceret af det faktum, at vi mødte store hold. Ikke blot det, men vi spillede også en række af de kampe på udebane, forklarer Galliani ifølge Gazzetta World.

Selvom Galliani fremhæver en ekstern årsag til AC Milans dårlige start i Serie A, så understreger han samtidig, at holdet simpelthen er nødt til at præstere bedre, men at de fortsat har tiltro til cheftræner Mihaljovic.

– Vi forventer mere fra spillerne. Vi foretog store investeringer, og vi mener, at vi har et godt hold, siger Galliani og fortsætter:

– Resultatet mod Torino har aldrig været ment som en afgørende kamp for træneren (ift. en fyring, red.).

– Hver eneste kamp er vigtig, og der er ingen grund til at overdramatisere situationen. Det er fortsat meget tidligt i sæsonen, slutter han.

INGEN KOMMENTARER