AC Milan jagter Palermo-stjerne

AC Milan jagter Palermo-stjerne

858
0
DEL

Den italienske storklub fra Lombardiet meldes efter sigende meget interesseret i den 26-årige Franco Vazquez, der i sidste sæson imponerede for sicilianerne. 

Den argentinskfødte italiener var en af de helt store positive overraskelser i sidste sæsons udgave af Serie A, og han er siden blevet en af de mest konsistente spillere i ligaen.

Milaneserne var så sent som i sommer ude med snøren efter den offensive midtbanespiller, men Palermo-præsident Maurizio Zamparini ville ikke give slip på sin profil. Dette har dog ikke afskrækket den italienske storklub, der, ifølge Sky Sport Italia, på ny jagter Palermo-profilens underskrift.

Det forventes at de rød/sorte fra Milano allerede vil forsøge at hente italieneren i det kommende transfervindue, idet Vazquez måske er havnet i problemer på Sicilien. Dette skyldes hans offentlige kritik af Zamparini og hans beslutning om at fyre Giuseppe Iachini.

Det forventes samtidig også at Milan må hoste op med 20 mio. euro (ca. 150 mio. kroner, red.), hvis de vil erhverve sig spilleren.

Franco Vazquez lavede i sidste sæson 10 assists i Serie A, mens det er blevet til fire assists i 12 kampe i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER