AC Milan-træner afviser ledelsesindblanding: Jeg træffer beslutningerne

AC Milan-træner afviser ledelsesindblanding: Jeg træffer beslutningerne

1041
0
DEL

AC Milans cheftræner Sinisa Mihaljovic erkender, at han får råd fra klubbens øverste ledelse, men cementerer i samme ombæring, at det udelukkende er ham, der træffer beslutningerne ift. holdsammensætning og taktik.

Det er offentlig kendt, at klubpræsidenten Silvio Berlusconi godt kan lide at have en finger med på pulsen omkring det sportslige, og historier har sågar gået på, at italieneren tidligere har trumfet beslutninger igennem egenhændigt.

Seneste historier i de italienske aviser går også på, at Berlusconi også sætter taktiktavlen og har indflydelse på holdsammensætningen, mens også klubbens administerende direktør Galliani også ønsker indflydelse i det sportslige.

Milano-klubbens cheftræner Sinisa Mihaljovic afviser dog, at det hænger sådan sammen.

– Der findes ingen ‘vinderformation’. Det har jeg sagt før. Gennem de seneste uger har jeg læst en masse sladder, og sågar at klubben skulle have bedt mig om at skifte formation. Dem, der skriver sådan noget, kender mig tydeligvis ikke, forklarer den kroatiske Milan-træner ifølge Goal.com og fortsætter:

– Jeg taler med præsident Berlusconi og administrerende direktør Galliani, men den endelige beslutning omkring holdet og taktikken ligger hos mig.

Sinisa Mihaljovic fortæller i samme interview, at klubben fortsat arbejder på at få de taktiske mekanismer til at virke i Serie A, som de gjorde på træningsturnéen i sommer.

– Vi har implementeret en 4-3-1-2-formation, fordi det ligger i klubbens DNA og er en del af Milans historie. Det fungerede godt under sæsonforberedelserne, men i Serie A har vores præstationer ikke været konsistente, og der har været nogle problemer. Vi vil evaluere på det hele og forsøge at finde en løsning, fortæller Mihaljovic.

Milan-træneren tror, at problemerne bunder i manglende selvtillid, og han understreger vigtigheden i, at de finder den frem mod Torino, som de møder på udebane lørdag aften.

– Vi er nødt til at finde selvtilliden igen og blive mere solide, men vi har ikke været i stand til at træne med hele truppen samlet grundet landsholdspausen, forklarer kroatiske Mihaljovic og fortsætter:

– Vi er klar over, at det er en stor kamp, men hvis man ikke spiller med indstillingen om at ville vinde samt sulten og det rette fokus, så har formationen en meget lille betydning.

AC Milan ligger på nuværende tidspunkt placeret på en 11. plads i Serie A, og lørdagens modstander fra Torino er kommet godt fra land og ligger nummer fem i tabellen med fire sejre i syv kampe.

INGEN KOMMENTARER