AC Milan-træner klar til at bruge Serie A’s yngste målmand nogensinde

AC Milan-træner klar til at bruge Serie A’s yngste målmand nogensinde

717
0
DEL

Sinisa Mihajlovic er klar til at kaste blot 16-årige Gianluigi Donnarumma for løverne i næste Serie A-runde og dermed vrage førstemålmanden Diego Lopez.

AC Milan har haft mere end svært ved at få tingene til at køre i indeværende sæson, og cheftræner Sinisa Mihaljovic graver nu dybt for at finde løsninger, der skal ændre Milano-klubbens nuværende situation som ordinært midterhold.

Således skulle kroaten være klar til at bruge blot 16-årige Gianluigi Donnarumma mellem stængerne, og det vil gøre det italienske målmandstalent til den yngste nogensinde i Serie A.

Det er det italienske medie Gazzetta dello Sport, der bringer nyheden om, at Mihaljovic skulle være klar til at brage Diego Lopez som førstekeeper og erstatte ham med den halvt så gamle Donnarumma.

Gazzetta dello Sport beretter om, at Mihaljovic allerede i næste runde hjemme mod Sassuolo skulle være klar til at give Gianluigi Donnarumma sin debut.

Indtil nu er Gianluigi Buffon rekordindehaver som den yngste målmand i Serie A til dato, og Juventus-legenden var 17 år, da han debuterede på førsteholdet.

INGEN KOMMENTARER