Agent: Alt er godt mellem Bale og Ronaldo

Agent: Alt er godt mellem Bale og Ronaldo

1610
0
DEL

I sidste sæson var de spanske medier fyldt med rygter om, at Gareth Bale og Cristiano Ronaldo ikke altid var lige gode venner, men nu siger waliserens agent, at der intet ondt er imellem de to stjerner.

To af de helt store stjerner i Real Madrid, nemlig Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, var ifølge medierne ikke helt enige om alt i sidste sæson, hvorfor det i medierne blev hobet lidt op. Nu siger Bales agent, Jonathan Barnett, dog, at der ikke er noget problem mellem de to herre:

– De går ikke ud hver aften og spiser sammen, men det betyder intet. Der er intet had imellem dem. Gareth (Bale, red.) er en stille fyr, og de har en del forskelligheder, men jeg mener, at han kan lære en del af Ronaldo og måske interagere lidt mere, siger Barnett til The Guardian og fortsætter:

– Men han vil leve sit eget liv, og det gør han. Bale er en stor spiller, og han ønsker ikke at være andet end det. Han har nogle gode sponsoraftaler, men for ham handler det kun om at være den bedste fodboldspiller.

– Jeg tror ikke, det betyder noget for ham at være den bedste model i verden eller sælge mest undertøj. Det er ikke hans stil, understreger agenten til slut.

 

INGEN KOMMENTARER