Agent: Pogba kan forlade Juventus til sommer

Agent: Pogba kan forlade Juventus til sommer

1220
0
DEL

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, afslører, at der stadig er mulighed for, at franskmanden tilslutter sig de spanske mestre fra Barcelona, men afslører samtidig, at en anden klub kan snuppe den talentfulde midtbanespillers underskrift. 

Denne sommer var Juventus’ Paul Pogba hovedpersonen i en af de helt store transfersagaer, hvor FC Barcelona i flere ombæringer havde snøren ude efter den langlemmede landsholdsspiller. Det 22-årige talent valgte dog at blive i Torino-klubben, men det kan meget muligt være for en stakket frist.

Pogbas repræsentant, Raiola, fortæller i et interview til RMC Sport, at et skifte væk fra Italien stadig er muligt, hvis en klub kan smide 100 mio. euro (750 mio. kr, red.) på bordet for Juventus’ nummer 10.

– Vi kan ikke give nogle præcise tal, men sidste år takkede Juventus nej til et bud på 85 mio. euro. 100 mio. euro? Juventus har altid sagt, at det er summen, som de ønsker for ham (Pogba, red.), fortæller Mino Raiola til det franske medie.

Da Raiola blev spurgt ind til, hvorvidt den talentfulde midtbanespiller foretrak den spanske liga fremfor den engelske, svarede den hollandske agent følgende:

– Der er andre, som har råd til ham. Bayern München har råd til ham, Paris Saint-Germain har råd til ham…, afslutter Raiola.

Pogba ankom til Juventus, med hvem han siden har vundet 3 italienske mesterskaber med, i 2012 oven på et mislykket ophold i Manchester United.

INGEN KOMMENTARER