AGF-profil: Overvejer skifte, hvis jeg skal spille i forsvaret

AGF-profil: Overvejer skifte, hvis jeg skal spille i forsvaret

612
0
DEL

Jens Jønsson har med sit kontraktudløb i AGF til sommer mulighed for allerede i januar måned at indgå aftaler med andre klubber, og den 22-årige midtbanespiller cementerer, at han vil overveje sine muligheder, hvis han skal spille i forsvaret. 

Jens Jønssons foretrukne position er midtbanen, men den unge AGF-profil er under Morten Wieghorst primært blevet anvendt i det centrale forsvar, og det huer ham ikke just.

Med en stigende interesse og et kontraktudløb i slutningen af juni måned kunne man sagtens forestille sig, at Jens Jønsson finder nye græsgange efter sæsonen, og det lægger hovedpersonen selv da heller ikke skjul på.

– Det kommer an på, hvor han vil bruge mig, og hvor han ser mig. Hvis han ser mig som forsvarsspiller, så kan det godt være, at jeg må finde noget nyt. Ellers skal det være under nogle helt andre vilkår, end det har været. Jeg går stærkt ud fra, at jeg skal snakke med ham, såfremt jeg skal blive i AGF, men jeg holder alt åbent, siger Jens Jønsson til jp.dk.

I interviewet fortæller Jønsson endvidere, at han har overladt arbejdet ift. kontraktudspil til sin agent, der er i dialog med AGF og samtidig afventer andre interesserede klubber.

INGEN KOMMENTARER