AGF sikrer sig tiltrængt sejr

AGF sikrer sig tiltrængt sejr

699
0
DEL

AGF havde forud for dagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland tabt de seneste tre Superliga-opgør. I dag skulle de så forsøge at komme tilbage på sejrssporet.

AGF havde før dagens opgør ikke vundet en kamp siden tredje spillerunde, og derfor var der i dag god grund til at gøre alt for at sikre sig de tre point, hvor FC Nordsjælland kom på besøg i Århus.

To runder forinden mødtes de to hold i Farum, hvor AGF måtte tage derfra med et 2-0-nederlag i bagagen, og derfor var århusianerne hævntørstige.

FC Nordsjælland derimod havde før sidste spillerunde vundet tre kampe i træk, men i netop sidste spillerunde gik det helt galt for Nordsjælland-holdet, der kollapsede fuldstændig og tabte 5-1 til OB, efter de havde været foran med 1-0. I dag fik de så endnu en afklapsning.

Allerede fra kampens start så det ud som om, at AGF var de mest oplagte til dagens kamp. Efter 20 minutters spil udnyttede AGF deres spilovertag, hvor Stephan Petersen fandt Kim Aabech på kanten af feltet, som stensikkert tog bolden med sig og lagde den ind i netmaskerne bag David Jensen. To tidligere FCN-mænd gjorde det onde ved sin tidligere arbejdsgiver.

Efter føringsmålet gav AGF stille og roligt mere plads til FCN, der havde sin måske bedste periode i kampen, men lige inden pausen gjorde AGF det til 2-0. Aleksandar Cavric, der i øvrigt var en fornøjelse at følge i dag, lagde en bold ind i panden på Mate Vatsadze, der sikkert udbyggede føringen lige inden pausen.

Anden halvleg var knapt så interessant som første halvleg, da AGF ikke satsede så offensivt, som man i første halvleg gjorde – man virkede mere interesseret i blot at holde føringen. FCN kom overraskende nok heller ikke frem til noget særligt, og det resulterede i en forholdsvis kedelig halvleg. I overtiden scorede Kim Aabech dog for anden gang i kampen, da han chippede bolden ind over David Jensen efter en frispilning fra Yasin.

Klubberne ligger nu á point med 16 af slagsen.

INGEN KOMMENTARER