AGF vil fortsætte de gode takter

AGF vil fortsætte de gode takter

1152
0
DEL

I aften tørner Superligaens nummer 7 sammen med bundproppen, når Hobro møder AGF på DS Arena. AGF-træneren Morten Wieghorst håber i den forbindelse at kunne bygge videre på sidste rundes forløsende sejr over FC Nordsjælland.

Morten Wieghorst måtte i de to klubbers seneste møde se sit hold tabe i de døende minutter mod et, ellers hårdt presset, Hobro-mandskab. Efterfølgende blev resultatet på 1-2 dog ændret til AGF’s fordel, da man havde brugt en ulovlig spiller i Hobro-lejren. Wieghorst forklarer i et interview til AGF’s hjemmeside, at nederlaget i første omgang skyldtes uskarphed på den sidste tredjedel af banen:

– Jeg synes egentlig, vi spillede godt i den første kamp mod Hobro – og specielt i anden halvleg, hvor vi kontrollerede spillet. Det, vi manglede i den kamp, var selvfølgelig at score på vores chancer og komme foran. Og så var der også det forhold, at vi gik kraftigt efter sejren til sidst. Vi vil selvfølgelig også gå efter sejren i morgen, men hvis vi har et uafgjort resultat, så vil vi ikke forcere, når vi kommer hen imod slutningen af kampen, for vi ved, at vores modstander skal bruge en sejr.

I seneste spillerunde blev det til en flot 3-0-sejr over FC Nordsjælland for århusianerne og det er, ifølge cheftræneren, noget der skal bygges videre på:

– Vi skal prøve at holde fast i de gode takter fra vores sidste kamp i forhold til vores angrebsspil, hvor vi truede modstanderen på en helt anden måde. Og selvom det er en anden modstander i aften, så har vi kvaliteterne til i mange situationer at true dem på samme måde, og defensivt holde dem på et minimum af chancer. Vi skal bygge videre på kampen mod FC Nordsjælland, spille ligeså koncentreret og med ligeså stor villighed til at arbejde for holdet.

Hobros succestræner, Jonas Dal, er i denne uge blevet fritstillet for at kunne starte sit nye eventyr i Esbjerg, hvilket har bevirket at assistenttræneren, Lars Justesen, har overtaget roret hos de gule. Det er dog ikke noget Morten Wieghorst lægger den store betydning i:

– Det er svært at sige, for jeg kender jo ikke nøjagtigt Lars Justesens tanker. Men jeg vil tro, at det i store træk er det det samme, for han har jo været en del af trænerteamet under Jonas. Jeg tror ikke, at der kommer til at ske markante ændringer, men der kan godt være nuancer, og det skal vi være forberedte på. Det er heller ikke til at spå om, hvordan deres spillere reagerer på situationen, og det, vi kan gøre, er at sørge for at forberede os bedst muligt på kampen.

Læs også: Officielt: Jonas Dal skifter omgående til EfB

Hobro – AGF har kampstart kl. 18.00 på DS Arena. Kampen vises på TV3 Sport 1.

INGEN KOMMENTARER