Agger bekræfter: Jeg vil gerne blive i Brøndby

Agger bekræfter: Jeg vil gerne blive i Brøndby

636
0
DEL

Daniel Agger bekræfter, at han ønsker at forlænge samarbejdet med barndomsklubben Brøndby IF.

Med en skrantende fysik og et kontraktudløb til sommer har Brøndby-fans landet over frygtet, at de måtte vinke farvel til klubikonet Daniel Agger, men den danske forsvarsgeneral fortæller nu, at han ønsker at blive i klubben og tror på, at det er muligt.

– Det er der ingen grund til, svarer Daniel Agger, da han bliver spurgt, hvorvidt han overvejer at forhandle med andre klubber efter nytår.

Du vil gerne blive i Brøndby?

– Som det ser ud nu, vil jeg gerne blive i Brøndby, fortæller Daniel Agger ifølge Jyllands-Posten.

Er det realistisk?

– Det tror jeg da, det tror jeg, siger Brøndby-kaptajnen.

Daniel Agger fortæller i samme interview, at han er tilfreds med det ene point, som Brøndby tilskrabede sig i aftenens Superliga-kamp mod AGF. Et point, som vestegnsklubben ikke havde fortjent ifølge kaptajnen.

– Vi kan være mest tilfreds med et point. Det havde vi ikke fortjent. Men det er positivt, at vi fik et point, fordi det havde vi ikke gjort for et år siden, forklarer Daniel Agger og fortsætter:

– Vi må stille større krav til os selv. Hvis vi gerne vil være med i toppen, må vi stille større krav, end det vi leverede i dag. Vi sad for langt fra dem, og intensiteten var der ikke.

Daniel Agger blev hentet fra Liverpool i sommeren 2014 og har altså kontraktudløb til sommer. Nu er der dog åbnet op for en kontraktforlængelse, hvis man skal tage disse udtalelser for gode varer.

INGEN KOMMENTARER