Agger: Det bedste vi har spillet længe

Agger: Det bedste vi har spillet længe

616
0
DEL

Brøndby vandt i dag med hele 5-2 på udebane over OB, og selvom de blå-gule har været inde i en god stime i den seneste måneds tid, så var præstationen i dag en af de bedre, hvis man spørger holdets anfører, Daniel Agger.

Her til aften skulle Brøndby forsøge at fortsætte de gode takter, da holdet skulle forsøge at vinde over et svingende OB hold. Det blev en god oplevelse for drengene fra Vestegnen, og så kunne udeholdet rejse hjem med en 5-2 sejr i bagagen, hvilket vækker begejstring hos Daniel Agger.

– Vi startede godt i hvert fald. Vi var i rigtig god kontrol, også selvom de scorer. Det er en omstilling, vi skal have lukket ned lidt tidligere. Men jeg synes, at vi kontrollerer de første 35 minutter. Det er noget af det bedste, vi har spillet meget længe, sagde Daniel Agger til Tv3Sport efter kampen.

– Derefter giver vi lidt slip i slutningen af første halvleg, men tager over igen i anden halvleg og kontrollerer. Men det er fuldstændig hjernedødt, at de får det sidste mål. Det er noget, vi har snakket om før, og som vi skal snakke om igen.

Brøndby er med dagens sejr over OB placeret på en fornem 3. plads i Alka Superligaen med 24 point efter de første 14 kampe. I næste uge venter det store derby så, når rivalerne fra FC København kommer på besøg.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER