Agger giver sarkastisk Hamrén ret: Fiasko ikke at komme til EM

Agger giver sarkastisk Hamrén ret: Fiasko ikke at komme til EM

1396
0
DEL

Daniel Agger anerkender pointen om, at det er en katastrofe, hvis Danmark ikke kvalificerer sig til EM, om end den var fremført lettere sarkastisk af den svenske landstræner Erik Hamrén. 

Tidligere på aften bragte Sambabold.dk nyheden om, at Erik Hamrén på en kæk og sarkastisk facon understregede, at det ville være en fiasko for det danske landshold, hvis de ikke fik en af de sidste billetter til EM-slutrunden i Frankrig til sommer.

Selvom Hamrén fik journaliststanden til at bryde sammen af latter, så medgiver Daniel Agger ham, at det ville være at have fejlet, hvis Danmark ikke formår at slå Sverige over de to play-off-kampe og dermed sikre sig en plads ved EM.

– Han har ret i, for vi går 100 procent efter at komme til EM, for mig er der intet alternativ. Vi fokuserer på at nå vores mål, og vores mål er at komme til EM, og hvis vi ikke når det mål, har vi jo fejlet, siger Daniel Agger ifølge bold.dk.

– Begge hold har et nyt mål og ville også være frustrerede over ikke at komme til EM, fortsætter landsholds- og klubkaptajnen.

Ifølge Daniel Agger handler det om at ramme dagen, og Brøndby-ikonet fremhæver især holdets defensive fundament som en styrke mod svenskerne.

– Fodboldhold kan præstere godt én uge og lave noget skidt den næste uge, og det er jo ikke, fordi det er blevet et dårligere fodboldhold. Der er så mange små ting, som spiller ind i fodbold, på de få dage, vi skal møde dem. Man skal være der på dagen, forklarer Agger.

– Vi har forsvaret som hold, vi har gjort en ære ud af at forsvare rigtig godt, og det har været på plads mod Sverige de sidste mange kampe, tilføjer han afslutningsvis.

Første play-off-kamp afvikles i Stockholm lørdag aften, mens Telia Parken lægger græs til andet opgør.

INGEN KOMMENTARER