Agger: Tænker ikke på cirkusset uden for banen

Agger: Tænker ikke på cirkusset uden for banen

857
0
DEL

Det har været en turbulent tid i Brøndby, hvor flere har betegnet det som et “cirkus”. Daniel Agger skal beslutte, om han vil fortsætte i klubben, og han fortæller nu, at det uden for banen ingen rolle spiller.

Daniel Aggers kontrakt med Brøndby udløber til sommer, og han skal derfor til at tage stilling til, om han vil fortsætte i klubben eller ej.

Efter alle de problemer, der har været i klubben, hvor Thomas Frank måtte sige op, efter det blev afsløret, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen skrev nogle kritiske ting om den nu forhenværende træner under et pseudonym, og derfor måtte man ansætte Auri Skarbalius som midlertidig afløser.

Daniel Agger forsøger dog udelukkende at forholde sig til det, der sker inde på banen.

– Det er selvfølgelig ærgerligt for Thomas. Jeg under ham alt det bedste, forklarer Agger til DR Sporten og fortsætter:

– Vi tager os ikke af alt det cirkus uden for banen. Vi har valgt at stå sammen, og vi er forhåbentligt rykket endnu tættere sammen. Og så fokuserer vi på de kampe og den træning, som det handler om.

–  Alt det udenom forsøger vi at skubbe lidt til siden. Og det har fungeret ok, mener forsvarsklippen.

Den tidligere Liverpool-spiller vil først beslutte sig om sin fremtid på et senere tidspunkt, og der er mange ting, der kommer til at spille ind.

– Jeg har mange overvejelser. Det, der spiller ind, er, om jeg har lysten. Lysten skal være der, før alt andet kan tages i betragtning. Så må vi se til den tid. Lige nu er det lysten, der driver værket.

Gårsdagens skuffende 0-0-kamp mod Esbjerg kommer ikke til at spille ind på Aggers overvejelser.

– Selv primitivt spil kan skabe resultater, som kan give lyst og mod på mere. Men det skal vi så også levere.

Til slut forklarer forsvarsspilleren, at han tror på, at klubben kommer til at spille med om medaljerne, og at det endda kan blive de næst fineste af slagsen.

–  Det skal vi tro på. Den ligger lige til højrebenet. Vi kan lige så godt tage sølvet, som nogle af de andre. Havde vi vundet over Esbjerg, så havde det set meget bedre ud, afslutter Daniel Agger.

INGEN KOMMENTARER