Agger: Vi skal kontrollere kampen

Agger: Vi skal kontrollere kampen

972
0
DEL

Efter 2-1-nederlaget til Sverige i lørdags, skal Danmark ud og vinde returkampen i aften, hvis holdet skal med til EM. Daniel Agger ved, hvad der skal til for at det lykkes.

Agger understreger, ifølge Jyllands Posten, vigtigheden af at turde kontrollere spillet, og dyrke den danske måde at spille fodbold på – med stor boldbesiddelse:

– Vi skal hanke op i os selv. Hvis vi overlader spillet til Sverige, så har det ingen betydning, hvor vi spiller. Vi skal ind og tage fat i det fra start. Det kan gøre dem trætte. Og det er den måde, vi gerne vil spille på.

Den 30-årige landsholdspiller, der til dagligt tørner ud for Brøndby i ALKA Superligaen, henviser til den sidste del af kampen mod Sverige, hvor Danmark formåede at dominere kampen med hurtigt kombinationsspil:

– Vi flyttede bolden fra side til side, og det er det, der er vigtigt mod sådan et hold. Vi skal flytte bolden hurtigt og komme over kanterne. Det gav os et stort overtag. Vi skal have det spil i gang noget før. 20 minutter er ikke nok mod dem. Det skal være i hele kampen og fra starten af. Vi skal vise, at vi vil tage initiativet. Ellers fortjener vi heller ikke at gå videre.

Agger mener desuden, at udebanemålet fra den første kamp kan blive udslagsgivende for aftenens opgør:

– Lige nu har Sverige fordelen ved at have vundet den første kamp. Vigtigt for os var det at få det udebanemål, som betyder så meget. Det er ikke et helt tosset udgangspunkt, vi har skabt os. Det giver os gode forudsætninger, men når det er sagt, så kræver det, at vi rammer vores niveau i mere end 20 minutter.

Læs også: Agger giver sarkastisk Hamrén ret: Fiasko ikke at komme til EM

Kampen spilles i aften klokken 20.45 og vises på Kanal 5.

INGEN KOMMENTARER