Alisson skriver historie med vild scoring i overtiden

Alisson skriver historie med vild scoring i overtiden

608
0
DEL

Liverpool-målmanden Alisson Becker skrev sig ind i fodboldhistorien, da han søndag sikrede The Reds en 2-1-sejr i overtiden ved at score efter hjørne. 

28-årige Alisson er nu én af de få målmænd, der har oplevet at score i den bedste engelske række, mens den har heddet Premier League.

Det gjorde han søndag, da Liverpool vandt 2-1 over West Bromwich, hvor keeperen headede et hjørnespark i mål dybt inde i overtiden.

Blot fem andre målmænd har tidligere scoret i Premier League, nemlig danske Peter Schmeichel samt Asmir Begovic, Paul Robinson, Brad Friedel og Tim Howard.

Dog præsterede brasilianske Alisson at gøre noget, som ingen af de andre målmænd gjorde, da de i sin tid scorede i Premier League-

Liverpool-keeperens scoring var sejrsmålet i opgøret, og det er ikke tidligere sket i Premier League-æraen, at en keeper har scoret sejrsmålet.

I indeværende sæson har målmanden spillet 40 gange i alle turneringer under Jürgen Klopp, hvor det samlet set er blevet til 13 clean sheets – og nu altså også et mål fra den brasilianske landsholdskeeper.

Foto: Shutterstock

INGEN KOMMENTARER