Amankwaa: Ikke kampafgørende nok

Amankwaa: Ikke kampafgørende nok

640
0
DEL

Danny Amankwaa kom for nylig tilbage fra en længere skadespause. Nu er dansk-ghaneseren klar til at tørne ud for FC København igen, men før det kan ske, mener han, at han skal blive en større kampafgørende faktor.

FC København har måtte undvære Danny Amankwaa i en længere periode, men nu er Amankwaa klar til at tørne ud for københavnerne igen, og i første omgang er målet, at komme tilbage i topform for den unge talentfulde kantspiller.

– Jeg føler, jeg skal træne hårdt stadig for at komme op i gear igen. Og derfra skal jeg fortsætte min udvikling. Jeg skal være mere målfarlig og kampafgørende, men først og fremmest er det kampformen, der skal finpudses, og det er jo indtil videre gået efter planen i trænings- og reserveholdskampe, siger Danny Amankwaa til klubbens hjemmeside.

Især et fokuspunkt for Danny Amankwaa har været fysikken, og nu arbejder han på at udnytte den ekstra fysik, som han har bygget på i skadespausen.

– Jeg har trænet min fysik rigtig godt i den seneste tid. Og jeg kan mærke det i kampsituationer, at jeg er blevet stærkere i duellerne, og det er selvfølgelig et ekstra plus.

Danny Amankwaa har hidtil optrådt 48 gange i Superligaen for FC København, og samtidig er det blevet til blot et enkelt mål i den hvide trøje.

 

INGEN KOMMENTARER