Ancelotti favorit til at erstatte Mourinho

Ancelotti favorit til at erstatte Mourinho

827
0
DEL

Carlos Ancelotti er strøget til tops på listen over mulige afløsere for Jose Mourinho, der er inde i en resultatmæssig krise med Chelsea.

Italieneren, der har en fortid i Chelsea, er blevet set i det vestlige London, hvor han skulle have holdt møde med folk, der angiveligt repræsenterede Chelsea.

Ancelotti har ikke arbejdet siden maj, hvor han blev fyret i Real Madrid. Han har tidligere afvist rygterne om, at han skulle være på vej tilbage til Chelsea.

Ikke desto mindre er Ancelotti blevet set holde møde, der nærmere skulle have været en diskussion, med forretningsfolk, hvoraf den ene angiveligt var en advokat, som repræsenterede Chelsea. Mødet udspillede sig på den famøse restaurant Quattro Passi.

Chelsea-ejeren Roman Abramovich har tidligere givet udtryk for at stå bag den nuværende træner Mourinho. Siden dette udtryk for opbakning har Chelsea dog tabt mere end tre kampe, hvilket kunne stille Mourinho i et andet lys overfor Abramovich.

Atletico Madrids cheftræner Diego Simeone og Bayern Münchens cheftræner Pep Guardiola har begge været rygtet til Chelsea, men først næste sommer, hvorfor Chelsea meget vel kunne få brug for en midlertidig træner, hvis Mourinho skulle blive fyret.

INGEN KOMMENTARER