Ancelotti: Kun Milan og Roma er interessante

Ancelotti: Kun Milan og Roma er interessante

813
0
DEL

Carlo Ancelotti bakker op om Sinisa Mihajlovich i AC Milan, men afslører samtidig at han kun vil træner Milan eller Roma, hvis han skal tilbage til Serie A.

Den tidligere Real Madrid og Paris Saint-Germain-træner fortæller i et interview til La Gazzetta dello Sport om hans år væk fra fodbolden og om hvad fremtiden skal bringe:

– Det har været godt med et sabbatår. Jeg har spillet en videnskabsmand i Star Trek, hvor jeg skulle undersøge en alien. Det var sjovt – jeg forestillede mig det var Cristiano Ronaldo. Jeg vil tilbage til fodbolden i den kommende sæson, hvis nogen vil have mig. Det skal helt sikkert være en klub, hvor jeg vil elske at være og have kontakt med spillerne, hver dag, så landshold er udelukket.

Om muligheden for et comeback til italiensk fodbold siger den 56-årige træner:

– For at være helt ærlig ville jeg kun komme tilbage for at træne Milan… nåh ja og så Roma, hvis det blev en mulighed. Jeg var meget tæt på Milan, denne sommer, men jeg ville gerne have et helt sabbatår.

AC Milan valgte i stedet Mihajlovic som cheftræner, men resultaterne har ikke flasket sig, og rygterne går på at en fyreseddel er lige om hjørnet.

– Det kræver tålmodighed, for der er mange ting, der skal ændres og det tager tid at få det hele til at fungere. Klubben har investeret mange penge og man forventede derfor en kanonstart, hvilket de ikke har fået. Det er grunden til at Mihajlovich er under så meget pres allerede, siger Ancelotti.

Til spørgsmålet om, hvad der skal gøres i Milan for at rette op på tingene svare han:

– Jeg kender kun en medicin mod disse problemer: Hårdt arbejde. AC Milan har kvaliteten i truppen, så man skal finde et system, hvor man får mere ud af spillerne. Med Riccardo Montolivo, Juraj Kucka og Andrea Bertolacci, må de forsøge at fastholde bolden og få sat Carlos Bacca i scene foran mål, men alt dette er Mihajlovich udmærket klar over.

AC Milan spiller hjemme søndag, mod ligaens femteplads fra Sassoulo.

INGEN KOMMENTARER