Redknapp: Carlo Ancelotti var førstevalg i Liverpool

Redknapp: Carlo Ancelotti var førstevalg i Liverpool

1115
0
DEL

Harry Redknapp mener at vide, at den populære Jürgen Klopp kun var andetvalg til trænerposten i Liverpool, og at man havde indledt forhandlinger med Carlo Ancelotti, før Klopp blev kontaktet.

Liverpool offentliggjorde i fredags, under store bifald, den tidligere Dortmund-træner Jürgen Klopp som ny chef i klubben, men ifølge Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp var han blot andetvalg hos The Reds.

– Jeg har hørt fra troværdige kilder at han [Ancelotti] blev tilbudt jobbet hos Liverpool, men jeg tror ikke han ønskede det i sidste ende.

Italieneren havde ifølge TEAMtalk.com, samtaler med Liverpool over sommeren, men trak sig angiveligt fra forhandlingerne, da parterne ikke kunne nå til enighed.

Carlo Ancelotti går for tiden arbejdsløs efter sit brud med Real Madrid tilbage i maj. Han har udtalt at han er klar til at genoptage trænergerningen og at det gerne må være i Premier League-regi. Harry Redknapp understreger dog at Ancelotti ikke tager et tilfældigt job:

– Ancelotti har haft en lille pause fra den store fodboldscene og føler sig klar til at komme tilbage. Det skal være en stor klub for en mand som ham. Han er en træner for klubber med Champions League-traditioner, så han tager ikke et hvilket som helst job. der er kun fem-seks klubber han kunne tage i Premier League, så det er meget spændende, at se hvor han ender.

Redknapp forklarer endvidere at han har stor tiltro til, at Klopp er den rigtige mand for Liverpool, på trods af at han skulle være en “Plan B”:

– Jeg kan lide Klopp. Han er en god mand til jobbet. Han har stor entusiasme og jeg tror han kan blive et frisk pust til Premier League. jeg glæder mig til at se Liverpool spille de næste par år.

 

 

INGEN KOMMENTARER