Anmeldere griner af Ronaldo-film

Anmeldere griner af Ronaldo-film

754
0
DEL

Det kan godt være, at Cristiano Ronaldo har fået titlen som verdens bedste fodboldspiller, men står det til anmelderne af den nye film om portugiseren, så er det vist meget godt, at han til daglig optræder på en fodboldbane og ikke i spillefilm. 

Selvom Cristiano Ronaldo nok er ligeglad med, hvad anmeldere tænker om den nye film om verdensstjernen, så kan man ikke pille anmeldernes tanker om den nye film fra dem. De gør således Ronaldos nye portrætfilm til grin, og de gør nar af hele filmen.

– Mere end nogensinde får man indtryk af Ronaldo som en fyr, der råber sit eget navn, mens han har sex, skriver avisen The Guardians anmelder.

– Ronaldo ønsker at blive fremstillet som en almindelig fyr med en enkel drøm. Men almindelige fodboldfans, som er de eneste, denne film vil interessere, vil have meget svært ved at identificere sig med en, der i så fanatisk grad sætter en personlig ærespris over holdets fælles mål, skriver anmelderen fra fodboldmagasinet Goal, og blot tildeler filmen to stjerner.

Det er produktionsselskabet, On The Corner Films, der står bag portrætfilmen. Filmen har rundt regnet givet Cristiano Ronaldo en check på lige godt 150 millioner kroner, hvilket portugiseren nok ikke er helt utilfreds med.

INGEN KOMMENTARER