Arsenal-boss: Özil har været helt utrolig

Arsenal-boss: Özil har været helt utrolig

682
0
DEL

Mesut Özil har i denne sæson fundet tilbage til det niveau, som tyskeren kickstartede sin Arsenal-karriere på. Det er en præstation, der glæder manager, Arsene Wenger, og han roser sin tyske midtbanespiller til skyerne.

Det kan godt være, at tiden i Arsenal har været lidt af en rutsjebanetur for Mesut Özil, men ikke desto mindre har tyskeren i denne sæson fundet storspillet frem, og flere gange er han blevet kaldt for assistkongen i Premier League, og det er også en præstation, som Arsene Wenger har lagt mærke til.

– Jeg synes, han er blevet en helt utrolig spiller. Han er den bedste assistspiller på vores hold og i hele ligaen. Han har 13. Spillere, som kan få dit hold til at score, er svære at finde, og de har en helt speciel evne til at se og læse spillet. Og så har de en fremragende teknik, siger manageren.

– Det er det, Mesut kan. Men han er også en fighter, og det glemmer folk tit. Han løber meget mere og dækker mere af banen, fortæller den franske manager endvidere.

Arsenal og Mesut Özil er lige nu placeret på en foreløbig andenplads i Premier League, hvor holdet lige nu kun er overgået af et velspillende Leicester-hold.

INGEN KOMMENTARER