Arsenal-legende storroser Mesut Özil

Arsenal-legende storroser Mesut Özil

641
0
DEL

Arsenal vandt i går 2-1 på hjemmebane over Everton, og her var Mesut Özil igen på banen med en assist. Han imponerer den tidligere Arsenal-stjerne Thierry Henry. 

Mesut Özil har en helt uhyggeligt sans for at lægge op til mål, hvor han siden august 2008 har lavet hele 93 assists – det er det andet største antal i de fem største ligaer i Europa kun overgået af verdensstjernen Lionel Messi.

Derudover har Mesut Özil den bedste statistiske næse for oplæg, hvor han siden sin ankomst til Arsenal har lagt op til 2,71 mål per kamp.

Efter sejren i går over Everton har Arsenal-legenden Thierry Henry ikke andet end roser tilovers for tyskeren.

– Han gjorde præcis, hvad kampen bad ham om at gøre – når jeg skulle sætte tempoet ned, gjorde han det, og når det skulle sættes op, gjorde han det, sagde franskmanden til Sky Sports umiddelbart efter kampen.

– Han er en fantastisk spiller. Han er VM-vinder, og man bliver nødt til at give ham credit, for jeg synes, han er vågnet op i år. Man skal sige, når noget er skidt, men man skal også huske at sige, når noget er godt. For tiden ridder han på en bølge, og det er smukt at følge, siger Henry.

INGEN KOMMENTARER