Arsenal og Tottenham delte i London-derby

Arsenal og Tottenham delte i London-derby

778
0
DEL

Arsenal og Tottenham stod i dag overfor hinanden, da de to hold tog i mod hinanden på Emirates. Det blev en tæt kamp, hvor begge hold havde chancer til at vinde kampen, men det hele endte med en remis og et 1-1 resultat.

Christian Eriksen var med fra start, da Tottenham i dag skulle forsøge at tage point fra Arsenal i et spændende London-derby. Begge hold var inden dagens kamp i ganske glimrende form. Tottenham kom med fire kampe uden nederlag i Premier League og en frisk sejr i Europa League fra i torsdags, mens Arsenal ikke havde tabt en kamp i Premier League i fem kampe i træk.

Læs også: Karakterbog: Arsenal – Tottenham

Gæsterne startede opgøret klart bedst, og det var faktisk Tottenham, der var tættest på at komme foran i kampens begyndelse. Der skulle dog gå 32 minutter før Harry Kane bragte gæsterne foran med 1-0. Et chok gik gennem Emirates, og det kan man godt forstå, for Arsenal har i de seneste sæsoner haft et forrygende tag på Tottenham på hjemmebane.

Så vågnede hjemmeholdet op, og havde adskillige gode kontraangreb. Olivier Giroud forsøgte sig, men bolden gik lige forbi mål. Kampen bølgede frem og tilbage på dette tidspunkt, og selvom Tottenham var kommet foran, så var hjemmeholdet absolut ikke ude af kampen.

Tottenham gik til pause med en føring på 1-0. Den føring skulle vise sig at holde i ganske langt tid. Arsenal forsøgte og forsøgte, men det var bare som om, at der var en mur foran Tottenham-målet.

Efter 77 minutter kom forløsningen så for hjemmeholdet. Symtom for Arsenals kamp i dag, så var det en forsvarsspiller, der skulle score det forløsende mål. Kierren Gibbs var målscoren, og så pressede Arsenal ellers på for at få det afgørende mål. Målet udeblev dog, og dermed kunne de to London hold dele i porten i en underholdende og tæt affære.

Arsenal er med det ene point oppe på siden af Manchester City med 26 point, mens Tottenham er placeret på en 5. plads med 21 point.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER